2777
2789
عنوان

یه دختر غارنشین تو خوابگاه هست

357 بازدید | 22 پست

که اون دختر بدبخت کنم به نظرتون من چی کار کنم 

من خیلی دختر ساده ایم خیلی هم افسرده تشریف دارم در همین حد برای احمق بودن من بدونین که تا حالا با هیچ پسری نبودم عاشق یه پسری دورادور بودم یعنی از تو اینستا عاشقش بودم و دو ساله ازدواج کرده من افسردگیم شدید تر شده هم اتاقیای من واسه امتحانا خودشونو پاره میکردن بعد هی میگن ما هیچی بلد نیستم ولی نمراتشون خیلی بالا میشه بعد هی میگن معدل مهم نیست ما واسه پاسی می‌خونیم 

من بد بخت من احمق تا حالا که ترم 4ام دو تا درسو افتادم کار عملی استاد به بقیه بچه ها می‌گفت من نبودم می‌گفت که حواستون به این باشه یعنی من و منو همراه خودشون ببرن همیشه 

دو تا ترم پیش 25واحد درس برداشتم چون جبران افتاده ها و اینکه درس بالای سقف واحد داشتیم زنگ زدم به خانوادم و گریه کردم و خودمو زدم چون گفتن بالای 24واحد نمیشه باید حذف کنم خیلی زنگ میزنم پدرمادرمو اذیت میکنم و میگم چرا منو فرستادن اینجا من خیلی احمقم حتی برای گواهینامه مربیم گفت خیلی دیر یاد میگیری من یه احمقممممم که پدر و مادرمم به سطوح اومدن هدف از خلقت من امیدواری به بقیه بوده 

مدام بقیه بچه ها دستم می‌اندازن میگن ساده ای 

با هیشکی حتی سلام علیک ندارم غارنشینم لباس بلد نیستم بپوشم مدام عشق اون پسر تو ذهنم بوده و هست و تازه دارم میفهمم چه بلایی سرم اومده

افسردگی شدید دارم بقیه به خودشون می‌رسن ولی من حتی نمی‌دونم چرا باید یه آدم به خودش برسه کنایه میزنن من نمیفهم یه روز تو اسنپ بودم من ساعت ورود و خروج خوابگاه رو راننده پرسید گفتم اینا گفتن نگو چه قدر احمقی تا حالا نمی دونستم چرا باید درس بخونم الان بچه های که میگفتن معدل مهم نیست مدام از استادا می‌پرسن واسه استخدامی مهمه یا نه 

.

من چند خط اولو خوندم والا نداشتن دوست پسر و اینا دلیل بر احمقی نیست که

خب برو پیش روانشناس درست میشی ورزش کردنم فراموش نکن روی روحیت خیلی اثر دارن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بزرگ شو خب

۲۴ سالته

کی میخوای بزرگ بشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

در همین حد برای احمق بودن من بدونین که تا حالا با هیچ پسری نبودم

این خیلی هم خوبه

درباره تعداد واحد هات  به اندازه بردار بزار یه ترم یا یه سال عقب بیفتی

ابن تعداد واحد نابودت میکنه تو هم میگی افسرده هستی

18 واحد بردار بقیش رئ بزار برا واحد ترم اضافه

روحت مهمتر از زمان تموم شدن دانشگاهه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خودت رو تو فشار نزار همون 18 واحد رو بردار که هم خیلی زیاد نیست هم بتونی پاس بشی هم نری تو فشار خرد کننده

چه رشته ای هستی؟

ما چند تا داشتیم درسشون خوب نبود همونا سریع استخدام شدن خخخخخخخ

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بی خیال اینهمه حرفهای منفی در مورد خودت زدی توقع داری ذهن و استعدادت باهات همراهی کنه  آدما متفاوتن شرایطشون هم باهم متفاوته  تو خودت رو فقط با خودت باید مقایسه کنی و همینکه رفتی دانشگاه یعنی از خیلیا جلوتری  اگه تو دریا ضعیفی خوب دنیا که به آخر نرسیده دوباره تلاش کن و از خدا کمک بگیر از همون بچه هایی که درساشون خوبه الگو بگیر جزوه بنویس و وقت بیشتری بذار ولی ناامید نباش عشق و عاشقی این حرفها هم بریز دور مخصوصا تو دانشگاه و تمرکزت رو بذار رو درست 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

اول اینکه عزیزم دوست بودن با پسرهای مختلف افتخار نداره... اتفاقا باید به خودت افتخار کنی که دم دستی پسرا نبودی .... الان واسه هر مشکلی راه حل هست ....فقط باید با یک مشاور صحبت کنی ... الان هر دردی درمون داره منظورم همین یادگیری پایین و حافظه ست ...

خاله منم چون ساده ست خواهراش ازش دوری میکنن... ولی میشه آدم خودشو تغییر بده ... مثال من درونگرام ولی میان گرا شدم ...من که حرف زدن درست و حسابی با آدم ها رو بلد نبودم الان واسم کاری نداره... شاید بخندی اما تو خونه با خودم تمرین می‌کردم ..

آدم به خودش برسه خوبه ... منظورم همین پاکیزگی و تمیزی هست موهای تن و صورتت رو بند بندازی یا لیزر بری ... منظورم  ژله گونه و نمی‌دونم عمل های الکی زیبایی که الان همه مثل هم شدن نیست .... 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خودت رو تو فشار نزار همون 18 واحد رو بردار که هم خیلی زیاد نیست هم بتونی پاس بشی هم نری تو فشار خرد ...

رشته مامایی آخه می دونی ما درسامون خیلی زیاده کم بردارم نه ترمه میشم بعد دانشگاه تا خونه 1روز راهه

.

استارتر یه مشکلی داری اینکه خیلی دهن بینی نگاه میکنی ببینی دوستات چیکار میکنن تو هم به حرف اونا گوش میدی اخه اونا میگن‌معدل مهم نیست تو چیکارشون داری که به حرف اونا گوش میدی و نمیخونی. بعدشم میگن مهم نیست ولی نه درحدی که بیفتی یا مشروط شی

ضمنا وقتی افتادی یعنی از یه حدی بیشتر سختته نمیتونی هی بیشتر میفتی چرا میری ۲۵ تا برمیداری؟۱۸ تا بردار راحت پاس کنی!