2777
2789

اسم دختر که خیلی زیاد

ابرا  باوان   لیارا  آیرا  بی سان   ابریشم    پناه   شرقی   اَویتا میشا مایا  اِلای  فدرا   ژیوار    آویتا   آهید  دورا   پارین  پارلا فاریا

معنیاشم نوشتم اگر هر کدوم خواستی بگو

خودم قصد داشتم اگر دختر ضد بزارم فاریا  خیلی دوست داشتم  خدا بهم پسر داد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنا هم قشنگه 

از اسم بازیگرا انتخاب کن منظورم بچه هاشونه 

مثلا لنا اسم دختر نیوشا ضیغمی هست

بجز اینا 

مرسا مهرسا مهرسانا مانلی گندم نبات یاس هلنا النا

اینام قشنگن

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

سایدا چیه آخه

میشه سایه مادر

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

انگار یه س چسبیده به ایدا😂😂😂😂😂

🤣🤣

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))