2777
2789

خانما دوستم تولد شده ش دعوت کرده و گفته که تولد با تم پاییزه و حتما باید رنگای پاییزی بپوشید منم پیراهن رنگ پاییزی ندارم والا سیاه دارم که اجازهنمیده بپوشم لباسای رنگ قهوه ای یا نارنجیمم دیدن قبلا به خدا نمیدونم چیکار کنم جی بپوشم حالا 

اخه من نمیدونم این چه وضع دعوت کردنه رفتم ماگ حرارتی هریدم ۱تومن شیطونه میگه ببرم بدم بگم من شرمندم لباس درخور مجلس شما نداشتم ببخشید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماگ 1 تومن خیلی دادی

پسش بده ی ماگ 500 تومنی بخر 

الان برو با یک تومن سریع ی شومیز نارنجی بخر

مامانت شومیز نارنجی نداره ازش قرض بگیری؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ماگ 1 تومن خیلی دادیپسش بده ی ماگ 500 تومنی بخر الان برو با یک تومن سریع ی شومیز نارنجی بخرمامانت شو ...

عزیزم شومیز ۵۰۰ تومنی نمیپوشم من 

نه لباس کسی دیگه هم نمیپوشم مشکلی با قیمت ندارم دیروز کلی گشتم پیراهن نارنجی پیدا نکردم والا نباشه فردا صبح باز برم بگردم 

همون تکراری بپوش اشکال نداره البته این تعیین تم و اینا اذیت کنندس، ممکن آدم وقت نکنه طبق تم اونا عمل ...

نمیدونم والا چیزیم بگم میشم بد افتابه لگن هفت است شام و ناهار هیچی 

عزیزم شومیز ۵۰۰ تومنی نمیپوشم من نه لباس کسی دیگه هم نمیپوشم مشکلی با قیمت ندارم دیروز کلی گشتم پیرا ...

گفتم شومیز 1 تومنی 

تو نمیخوای 5 تومنی بخر 

منم لباس کسی رو پوشیدن دوس ندارم ولی الان موقعیتت اظطراریه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊