2777
2789
عنوان

یعنی فقط دو ماه باشگاه نرفتم و

89 بازدید | 5 پست

خانوما کسی اینجا باشگاه میره یا تجربه ای مشابه من داره؟ من از اوایل تابستون خوشو خرم رفتم باشگاه و یک کیلو کم کردم ترکیب هوازی و دستگاه کار کردم و رژیم هم تقریبا رعایت کردم ...شنیده بودم نباید ول کنی و چاق تر میشی ولی یه مدت درگیری نتونستم برم یا بهتره با خودم صادق باشم بگم تو اون زمان فشرده تنبلیم اومد...در هر صورت الان که برگشتم باشگاه دیدم چهار کیلو چاق شدم در صورتی که خیلی هم پر خوری نکردم. الان نمیدونم که اصلا بهتره دستگاه نزنم و فقط هوازی ملایم کار کنم یا عضله سازی رو بیشتر کنم؟ نمیخوام هم مربی بگیرم همینجوریشم خیلیییی گرونه. شاید باورتون نشه یه جا که باشگاه هم نیست، پرسیدم فقط از دو تا دستگاه هوازیتون استفاده کنم ماهی چنده جواب داد: روزانه نیم ساعت ماهی یک و نیم. نیم ساعت  تازه آخر هفته ها هم نیستن...

من تو خونه برای حجم باسن حرکت میزدم به سرعت لاغرم کرد..جوری که ولش کردم می‌دونی چون بعداز ورزش اشتهام صفر  میشد ..قند و برنج رو حذف کن لاغر میشی عزیزک ..پیاده روی هم زود لاغر میکنه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من تو خونه برای حجم باسن حرکت میزدم به سرعت لاغرم کرد..جوری که ولش کردم می‌دونی چون بعداز ورزش اشتها ...

چه خوب من بعد ورزش اشتهام بیشتره. چه حرکتی زدید؟ ترکیبی یا ایروبیکی؟ 

عزیم من یه رگم شمالیه برنجو نمیتونم ول کنم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من بعد ورزش اشتهام بیشتره. چه حرکتی زدید؟ ترکیبی یا ایروبیکی؟ عزیم من یه رگم شمالیه برنجو نمی ...

همون برنج خیلیییی چاق می‌کنه ..ببین قاشق به قاشق کم کن..من عاشق برنج بودم روز اول رژیم سیر خوردم بعد کم کم به قاشق ازش کم کردم و تا جایی که روزی پنج قاشق ظهر پنج قاشق شب می‌خوردم و معدم زود جمع شد کوچک شد... تو هم مداوم رژیم بگیر یک‌ماهه تاثیر نداره من سه ماه رژیمم...

عزیزم نمیدونم بخدا چهار دستو پا میشدم بعد پاهامو بالا پایین میکردم  اینقدر عرق میریختم روی این حرکت . زودم لاغر شدم زود زود... 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

همون برنج خیلیییی چاق می‌کنه ..ببین قاشق به قاشق کم کن..من عاشق برنج بودم روز اول رژیم سیر خوردم بعد ...

برنج قهوه ای چی؟ چون هیچجوره نمیتونم کربوهیدراتو کامل حذف کنم...  

حرکاتتون ترکیبیه پیلاتسه احتمالا  از اینا که حسابی سخته ولی عصله ساز

چه خوب احتمالا شما سوخت و سازتون هم خوب بوده