2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید عمل بشه نمیخام بتریونمت عملشم سخته

سرخکرده گردو‌خاک و ... به هیچ عنوان نباید تو زندگیت باشه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

باید عمل بشه نمیخام بتریونمت عملشم سختهسرخکرده گردو‌خاک و ... به هیچ عنوان نباید تو زندگیت باشه

یا خدا خودش نمیره یعنی

عملش هزینش چقدره اگ عمل نکنم چی میشه

چطور ب موجود میاد من نداشتمش امروز در اوردم بنظرتون خودش میره

ن خودش نمیره 

شماهم از خیلی وقت پیش داشتی متوجه نشدی ی روزه ک ب وجود نمیاد

برو پیش متخصص زیبایی فقط اگه خواستی عمل کنی حتما زیباییم عمل کن چون کل فرم بینیت خراب میشه

یا خدا خودش نمیره یعنیعملش هزینش چقدره اگ عمل نکنم چی میشه

کجا بره؟😂دیوونه ای

چومدونم مامانم عمل کرد با بیمه مفتی چن سال پیش

چیزی نمیشه بویاییت میره نفس نمیتونی بکشی با بینی

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

عزیز کاریش نداشته باش 

اگه دیدی خیلی اذیت میکنه شبا جلو نفست میگیره برو دکتر حلق و بینی 

بعضی پولیپا نباید عمل کرد چون ریشه دارن و برمیگردن

مثل مامان من سه بار عمل کرد تخلیه کرد باز در اومد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
کجا بره؟😂دیوونه ایچومدونم مامانم عمل کرد با بیمه مفتی چن سال پیشچیزی نمیشه بویاییت میره نفس نمیتونی ...

تو دولتی زیبایی هم کنار عمل پولیپ انجام میدن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تو دولتی زیبایی هم کنار عمل پولیپ انجام میدن

خیر

عزیز کاریش نداشته باش اگه دیدی خیلی اذیت میکنه شبا جلو نفست میگیره برو دکتر حلق و بینی بعضی پولیپا ن ...

امروز در اومده نفس و اینام اوکیه ولی فقط یخورده حس میکنم کیپ شده

عزیز کاریش نداشته باش اگه دیدی خیلی اذیت میکنه شبا جلو نفست میگیره برو دکتر حلق و بینی بعضی پولیپا ن ...

مامان منم همینطور🥲الان باز در اومده واسه مامانت؟

امروز در اومده نفس و اینام اوکیه ولی فقط یخورده حس میکنم کیپ شده

یه مدت ببین چطوره شاید سینوسات حساس شدن پلیپت ورم کرده بعدن بخوابه اگه دیدی واقعا اذیتت میکنه برو دکتر 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔