2777
2789
عنوان

دانشگاه غیر انتفاعی ثبت نام

82 بازدید | 14 پست

چیا لازم داره چیا بردین من ۲ سال پیش دیپلم گرفتم و یه پرونده دادن بهم نوشته بود گواهی موقت دیپلم  الان رفتم مدرسه گفتن که باید بری گواهی از دانشگاه بگیری تا بهت بدیم وگرنه اصلشو دست تو نباید بدیم و این حرفا

چرت و پزت میگن یعنی چی نباید اصلشو بهت بدن پس به کی باید بدن 

منم مث تو بودم پرونده و گواهی موقت داشتم امسال دانشگاه قبول شدم رفتم گفتم اصلشو بدین اونام دادن

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پزت میگن یعنی چی نباید اصلشو بهت بدن پس به کی باید بدن منم مث تو بودم پرونده و گواهی موقت داشت ...

والا ی جوری با من حرف زدن انگار من اومده بودم دزدی طلا ازشدن ببرم مدرکو ندادن لازمه حتما اصلی باشه فقط فردا وقت هست من چیکار کنم

والا ی جوری با من حرف زدن انگار من اومده بودم دزدی طلا ازشدن ببرم مدرکو ندادن لازمه حتما اصلی باشه ف ...

عزیز به تو ندادن بززگتری رو با خودت می بردی مادرت یا پدرت 

بازم اگه ندادن تهدید کن میری اداره شکایت کنی باید بهت بدن 

دیپلم برای خودته یعنی چی نباید بهت بدن خداییش اینو گفتی عصبی شدم خیلی ادم های بی مسئولیتی ان منم رفتم اولش گفتن گم شده باید خودم پیگیری کنم خیلی عصبیم کردن کل روز استرس داشتم 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
عزیز به تو ندادن بززگتری رو با خودت می بردی مادرت یا پدرت بازم اگه ندادن تهدید کن میری اداره شکایت ک ...

بابا من باورم شد اخه کوجیکم نیسم ۲۰ سالمه فکر نمیکردم برگرده اینطوری بگه برا اذیت وقتم رفته برا دانشگاه چون خانم نمبتونسته جوابمو بده ۳ روز عقب افتادم

بابا من باورم شد اخه کوجیکم نیسم ۲۰ سالمه فکر نمیکردم برگرده اینطوری بگه برا اذیت وقتم رفته برا دانش ...

منم بیست سالمه بهم گفت فرداش بیا من روز بعد رفتم بهم دادن پول هم خواستن که ۱۰۰ تومن دادم 

الکی دارن گیر میدن بهت من خودم تنها رفتم ولی به خودت ندادن پدرت رو ببری به نظرم بهتره اگه ندادن بگو که ثبت نام دانشگاهت وقتش تا فرداعه و اگه بهت ندن و تو نتونی ثبت نام کنی میری اداره از مدرسه شکایت کنی می ترسن بهت میدن یکم سلیطه بازی دربیار

منم بیست سالمه بهم گفت فرداش بیا من روز بعد رفتم بهم دادن پول هم خواستن که ۱۰۰ تومن دادم الکی دارن گ ...

امروز جمعست به نظرت بازه؟ شما نگفتن برید گواهی دانشگاه بیارید؟

امروز جمعست به نظرت بازه؟ شما نگفتن برید گواهی دانشگاه بیارید؟

مدرسه ها جمعه که باز نیستن دیگه ببین دبیرستانت صبحی بوده یا ظهری ؟

اگه صبح بوده قردا صبح ساعتای ۸ اینا برو مدرسه

بزرگسالان رفتم اخرش برا امتحانات و ترمیم عصرا بود

زنگ بزن بپرس کی بازن مگه قبلا نرفتی نمیدونی چه ساعتی بازه؟

2سال پیش رفتم خب عصرا باز بود ولی فک نکنم جمعه باز باشه زنگم کسی جواب منو نمیده

امروز که تعطیله معلومه باز نییست فردا صبح زنگ بزن