2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3049 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همینه میگم تلاشتو بکن سگ دو بزن ولی هدفتو از چهارچوب خانواده بیرون نبرمن کسی دیدم هدفم پرستاری ب ...

باشه خیلی ممنون

هر کی هم جای من بود تا الان افسرده شده بود نمیدونم دقیقا چرا اطرافیان اینهمه فشار میارن این زندگی و اینده منه

حتی وقتی درس میخونم مامانم باهام خوش رفتاره نمیخونم دعواست بعضی وقتا حس میکنم اطرافیان منو به خاطر درس میخوان

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بنظرت با معدل بالای ۱۹ یا ۱۹.۵ با درصد زیست و شیمی خوب و ریاضی فیزیک بد میتونم فیزیو بیارم

فکر کنم گفتی یازدهمی 

به این چیزا فکر نکن 

فقط تلاشت رو کن 

منم تا لحظه آخر نمیدونستم که قراره کدوم درس رو بهتر بزنم یا معدلم چند بشه

تلاشت رو بکنی قبول میشی 

ایشالا قبولیت❤️❤️😘

مرسی عزیزم چطور ب این درصد رسیدین و معدل با کلاس پیش میرفتین

من یه سال پشت کنکور بودم سال اول کلاس حضوری میرفتم زیاد خوب نبود سال دوم خودم خوندم و کلاس های آنلاین رو داخل تلگرام دیدم 

برای درصد خوب اول باید یه آموزش خوب باشه بعدشم تست کار کنی و بعدشم آزمون زیاد بزنی و زمان بندی تمرین کنی 

باشه خیلی ممنونهر کی هم جای من بود تا الان افسرده شده بود نمیدونم دقیقا چرا اطرافیان اینهمه فشار میا ...

عزیزم 

تو دوتا گزینع داری برای ایندت و سرنوشتت

یا درس بخون تلاشتو بکن به یه نقطه امن برسی موفق بشی

یا اگر یه مهارت خوب بلدی برو کسب کار خودتو شروع کن یاد بگیر موفق بشی

جفتش سخته جفتش جربزه میخواد بقولی دل بزرگ میخواد ولی درس خوندن یکم راحتره چون الان وسط راهی تا اینجا اومدی ولی دومی هر وقت شروع کنی باید از صفر یا شایدم زیر صفر شروع کنی جون بکنی

برا ایندت سرمایه گذاری کن اطرافیا همیشه هم بد نمیگن اونا به فکر توعن میخوان ایندت پوچ نشه دستت داخل جیب خودت باشه همه به چشم ادم موفق بهت نگاه کنن 

نزار ببینن کم اوردی تسلیم شدی برو جلو تموم تلاشتو بکن نشون بده میتونی همین...

بچه ها توروخدا کمک کنین اگه میدونین ذخیره ردیف 3 هستمبه جز اعلام آمادگی کار دیگه ای نباید انجام بدی ...

اعلام امادگی نشون بده خودشون خبر میدن

الان حتی ماهایی هم که قبول شدیم ثبت نام حضوری برامون شروع نشده

بعد ازاد اکثرا ذخیره هارو قبول میکنه اخه هدفش پوله

چه رشته زدی؟

اها پس بعد از قبولی ذخیره هم میشه انجام دادببخشید مهلتش تا کی هست؟

هر چی سریع تر انجام بده اینا حرفاشون ثبات نداره یهو میگن ذخیره ها انتخاب شدن و تمام بخصوص شمایی که ردیفتون پایینه شانش بهتری دارین 

فکر کنم گفتی یازدهمی به این چیزا فکر نکن فقط تلاشت رو کن منم تا لحظه آخر نمیدونستم که قراره کدوم درس ...

نه دوازدهمم😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...