2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3049 بازدید | 212 پست
خیلی ممنون ، همچنین به امید خدا شما هم به اهدافی که دارین میرسیدآره رشته خوبیه خدارو شکر خودمم دوسش ...

هیچ رشته ای وقتی با عشق واردش میشی بد نیست ولی متاسفانه ایران به بعضی رشته ها اجازه نشون دادن مهارتشون نمیده🥲

هیچ رشته ای وقتی با عشق واردش میشی بد نیست ولی متاسفانه ایران به بعضی رشته ها اجازه نشون دادن مهارتش ...

دقیقا منم به همین خاطر بود مهندسی شیمی رو الویت زدم مگرنه خیلی دغدغه محیط زیست رو دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفت چیه

خدا بخاد پزشکی یا دندون

حس میکنم نمیشه ولی تلاشمو میکنم هیچی نشد تهش پشیمون نیستم ک چرا کاری نکردم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

دقیقا منم به همین خاطر بود مهندسی شیمی رو الویت زدم مگرنه خیلی دغدغه محیط زیست رو دارم

هرچیزی علاقه باشه قطعا میشه یکاری پیدا کرد

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

هرچیزی علاقه باشه قطعا میشه یکاری پیدا کرد

آره آخه این رشته من خوبیش اینه توی ارشد بعدا گرایش محیط زیست داره ولی خوب حقیقتش این بود که اولا خانواده مخالف این رشته بودن بعد حوصله مسخره کردن بقیه نداشتم امیدوارم بعد پشیمون نشم

منم مثل تو بودم یعنی حتی سرجلسه کنکور هم گیج بودم🤣ولی خب تمرین کنی و تست زیاد بزنی با همون گیجی هم ...

بنظرت با معدل بالای  ۱۹ یا ۱۹.۵ با درصد زیست و شیمی خوب و ریاضی فیزیک بد میتونم فیزیو بیارم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم ایشالا بهش میرسی معدل ۱۹/۳۰ درصد میانگین چهل و خورده ای ولی زیستم ۷۰ بود

مرسی عزیزم 

چطور ب این درصد رسیدین و معدل 

با کلاس پیش میرفتین

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

روانشناسی فردوسی 

رتبه ام چهارهزار خورده ای

یکسال پشت بودم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تلاش کن تلاش کن تلاش کن 😎هدف برا خودت مشخص کن هدفتو به دوست اشنا نگو نزنن تو ذوقت مخفی سختی بکش اخر ...

من اینجوریم ک تو کلاسمون هیچکی درس نخونده تا امسال

بعد مدیرمون به هر کی از والدین میرسه میگه فلانی زرنگه نمره ها نهاییش خوب شده ایشالله امسال پزشکی میاره

اولا ک من ن نمره هام خیلی خوب شده نه هدفم پزشکیه 

نه از جلوی دید مردم بودن خوشم میاد نمیدونم چیکار کنم انگار همه اطرافیان و همه بچها و مدیر و معلما به من چشم دوختن 

و مطمئن هم هستن ک میارم😐 معلومه اصلا در جریان کنکور و سختیش نیستن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من اینجوریم ک تو کلاسمون هیچکی درس نخونده تا امسالبعد مدیرمون به هر کی از والدین میرسه میگه فلانی زر ...

برا همینه میگم تلاشتو بکن سگ دو بزن ولی هدفتو از چهارچوب خانواده بیرون نبر

من کسی دیدم هدفم پرستاری بوده خیلیی میخونده درحد پزشکی میخوند اینقد پایش خوب بود همه میگفتن برو پزشکی پرستاری خوب نیست و کلی حرف دیگه سال اخر اینقد فشار روش زیاد بود فشار عصبی بهش دست داده بود بردنش پیش روانشناس 

حرفای بقیه برات مهم نباشه اصلااا هدفتو فقط داخل ذهنت مرور کن به خوشحالی بعدش فکر کن همین و بس

بچه ها  توروخدا کمک کنین اگه میدونین 

ذخیره ردیف 3 هستم

به جز اعلام آمادگی کار دیگه ای نباید انجام بدیم؟

تاییدیه تحصیلی و الان باید انجام بدیم یا هر وقت خودشون خبر دادن واسه ثبت نام ؟

کی درست گفته بود حس ششم ؟😂

لایکم کن . عکس میدم. یا اگه تلگرام داری بیا اونجا عکس میدم . چون نام کاربری شون سخته نوشتنش

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.