2777
2789
عنوان

کابینت کاره اومده گند زده😭😤

266 بازدید | 7 پست

ما یه کابینت کار آوردیم ک بیاد جای فر توکار رو چارچوب بزنه  که فر خودمونو بزاریم جا لباسشویی رو هم توکار کنه

چون خونه کوچیکه اوايل سعی می‌کردم اینجوری نظم بدم 

الان چوبارو که کلی هزینه کردیم خودمون رفتیم گرفتیم ..برشش رو هم خودمون رفتیم زدیم تازه چند بار میگفت برو چند میل کم کن  ..ایشون فقط اومده تخته هارو افتضاحححح بهم چسبونده تازه کامل نکرده رفته میگ پولمو واریز کن بعد من میام بقیرو انجام میدم..سایزهای چوبارو اشتباه گفته ک لباسشویی یکماهه جا نخورده ازش استفاده نکردم به اتحادیه کابینت کارا زنگ زدیم میگه اگ کارشو درست انجام داده حدود ۵۰۰ این میگه ۱و۵۰۰ واریز کن ..تازه خیلی هم با پروییت صحبت میکنه خیلی عصبیم بنظرتون چیکار کنم😤

حس میکنم سرمون کلاه گزاشته رفته 

یکماهه اصن انگار ن انگار 

ن جوابی 

فقط میگه پولمو واریز کن 

من گفتم بریم یکی دیگ بیاریم میترسم باز بگه پولمو بده 

آخه چرا باید پول بدیم برا چیزی ک درست نکرده تازه خراب کرده ؟حتا باید خسارت چوبارو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگین بیاد تموم کنه کارشو بعد بهش پول بدید  قبل از اون ندید که اگه پول گرفت دیگه مکافات 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

اصلاااااا واریز نکنا، این اتفاق واسه منم افتاد، عوضی اومد کج و کله زد کابینتارو بعد که اعتراض کردیم گفتیم این چیه گفت پولو واریز کنین میام درستش میکنم شوهر خنگ منم برداشت واریز کرد دیگه نیومد هرچی زنگ زدیم رفتیم جلو مغازه‌ش دعوا نیومد دوباره یه کابینت ساز دیگه آوردیم گندکاری اونو درست کنه، اصلااا پولو واریز نکن بگو اول بیاد درست کنه بعد پولو بزنین

همسرم کابینت کاره ولی هیشوقت اینجوری کار نکرده که ام دی اف و برش از مشتری باشه

اگه کارشو درست انجام داده باشه 500 کمشه 

که شما میگین درست انجام نداده پس ندید و به خودش بگید که یا بیاد درست کنه یا کسی دیگه رو میارید

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اسی میشه عکس بزاری

منم دادم برام توی کابینت جای فر تو کار در بیاره!

واقعا تعمیرات آدمو عصبی میکنه کاش شرایط یه جوری باشه که آدم تو هر خونه ای رفت حداقل کابینتو خودش بزنه با سلیقه خودش😭

من دو بار دست بردم تو کابینت خونمون و هیچ وقت باب میلم نشده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀