2777
2789

دوباره همین الان اینطوری شدم

بعداز ظهرا که میخابم یکم با یه پنیک شدید بیدار میشم

نمیدونم بختکه چیه

مثلا الان خواب دیدم داشتم با بابام حرف میزدم بعد رفتم یه چیزی بیارم نشونش بدم دیدم نیس بعد همون موقع یه چیزی منو برد تو هوا و چرخوند و سرمو می‌کشید عقب 

همش اینجور خوابا میبینم انگار سرم داره میترکه هرچی داد میزنم صدام در نمیاد بعد یهو با وحشت و لرز از خواب میپرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب روز خوب نیست اصلا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم اگه بعد از ظهر بخوابم اینجوری میشم

اسمش بختکی فک کنم فقط یه بار اینطوری شدم

ولی اون خیلی ترسناک بود

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

منم تقریبا اینطوری میشمانگار میخام جون بدم

خیلی بده همین الانم اومدم یه ربع بخوابم اینجوری شدم هنوزم تپش قلب دارم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
منم اگه بعد از ظهر بخوابم اینجوری میشماسمش بختکی فک کنم فقط یه بار اینطوری شدمولی اون خیلی ترسناک بو ...

وای از منم خیلی ترسناکه 

خواب ندارم اصن همش مامانمو صدا میزنم

سلام عزیزم برا خودت دعای آرامش اعصاب بگیر یا دعائی بگیر که خوابتو آرو کنه،فک کنم توی گوگل هم باشه

راستش اینو نگفتم ولی دیروزم یه خواب دیدم انگار یه چیز وحشتناکی توخوابم بود بعد تا گفتم اعوذ بالله من الشیطان الرحیم انگار یه چیزی سرمو گرفت و فشار داد داشت سرم می‌ترکید بعد داد میزدم و یهو پریدم از خواب

وای از منم خیلی ترسناکه خواب ندارم اصن همش مامانمو صدا میزنم

من شده بعضی وقتا همه جارو میبینم ولی نمیتونم حرف بزنم یا تکون بخورم...یه بارم کاملا بیدار بودم ولب نمیتونستم تکون بخورم شوهرم و دیدم کنار پنجره بود نصفه شبی خواستم بگم اونجا چیکار میکنی ولی نتونستم

یهو به خودم اومدم دیدم شوهرم کنارم خوابه🥴

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥