2777
2789
عنوان

جو اینجا بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم.

اعصاب ها بشدت خورد.

اکثرا در حال گرفتن یقه هم.

طرف کاربره کامنت میذاره،طرف حسابشم با شخص خاصی نبود،صاحبش از ناکجا آباد میاد حرف یارو رو به خودش میگیره که آره لابد خودتون اینطوری اید که بقیه رو اینطوری می بینید و یه هفته باید فکر کنی بفهمی من چی گفتم و...

بابا اون بنده خدا اصلا با تو نبوددددددد....!!!!!!!!!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

الان کاربرها اینطوری شدن که اگه حرفی بزنن که همه بهشون واقعا بربخوره.

عوض یک کلمه عذرخواهی و بستن پرونده

کلی سند و مدرک رو میکنن که ثابت کنن حرفشون درسته!!!!!!!!!!! و بدتر جو رو به هم میزنن.

عذرخواهی کنن ازشون کم میاد.

با خانواده شوهر یا خودشون یکمی راه بیان ازشون کم میاد.

اگه تایید بقیه کاربرا رو نگیرن،قبول ندارن که زیبا و پولدار و خوشبختن.

یه عده ام که دائم این مورد آخریها رو نفرین میکنن و از زمین و زمان شکایت دارن.آقاجان ناراحتی؟ دست همت رو زانوهات بذار بلندشو.خجالت بکش.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

من وقتی میام اینجا واقعا حالم بد میشه و خیلی کم پیش میاد بیام و حالم بد نشه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

دیگه انقد کاربران غمگین هستن و تاپیکها پر از غم هست معلومه حال آدم بد میشه

اره واقعا 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367