2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 136 پست

من این موارد رو نمیگم ازدواج 

ازدواج یه انتخاب آگاهانه اس 

که دوتا فرد بالغ تصمیم میگیرن و با هم ازدواج میکنن 

این مورد که شما گفتین ، به نظرم صرفا یه کودک همسره که شوهرش دادن !

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ولی جوونیش هدر رفت

اگه همسر خوب کنار آدم قرار بگیره حتی جوانی چندین برابر خوش میگذره

حالا همه ی مجردها هم که حس خوشبختی ندارن

مدام با پدر و مادر درگیرند

ازدواج تو اون سن جالب نیست ولی بد مطلق هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستین این افکار و انرژی های های منفی که نسبت به اون  دختر دارین،روی زندگیش تاثیر منفی میزاره ،و ناخواسته بهش ظلم میکنین ....بجای این حرفا براش آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری کنین ...شما صددرصد مطمئن هستین که پشیمون یابدبخت میشه؟ 

همکلاسیم کلاس ششم ازدواج کرد 🚶

یا خداا😳

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بعضی چیزا اگه تبدیل به فرهنگ غالب بشه جامعه رو به فنا میدهاز جمله کودک همسری

عجب دغدغه ای ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بعضی چیزا اگه تبدیل به فرهنگ غالب بشه جامعه رو به فنا میدهاز جمله کودک همسری

خب بله درسته

ولی کودک دوست پسری بیشتر به فنا میده

گفتم که ازدواج زود هنگام جالب نیست ولی دوست پسری زودهنگام بدبختی مطلقه

شايدم خیلی خوشبخت بشه کسی چه میدونه

اته اختلاف سنیشون هم خیلی زیاده این رفته کلاس اول شوهرش داسته برای فوق لیسانس میخونده جا پدرش رسما 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

منم تو سن پایین ازدواج کردمچیش بده؟ درس هم خواندم

احه به نظرم خیلی زوده هنوز بچس خیلی هم شیطونه چطور میتونه یه خونه و هنسرشو اداره کنه و بچه دار شه