2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

2450 بازدید | 136 پست

چهارشنبه تو مدرسه دخترونه فهمیدم یکی از بچه های کلاس هشتم ۱ ساله عقده عید هم قراره عروس شه یعنی اصلا برگی برام نموند خودش هم خیلی راضی و خوشحال بود خبلی هم ریز نقش بود و قد بلندی نداشت انکار ۱۱ ۱۲ سالشه اصلا برگام ریخت میدونم بی ربطه ولی موهاشم قرمز شرابی بود واقعا ناراحت شدم تو این سن ازدواج کنه ۲ سال دیگه تو ۱۶ سالکی بچه دار شه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از همکلاسیام ۱۳ سالگی شوهر کرده بود ۱۵ سالگی اختلاف بینشون پیش اومد

کلا نیم سال دوم نیومد مدرسه

فهمیدیم طلاق گرفت

کلاس دهم رفتیم شنیدم دومین شوهرشم کرد

همچنان امیدوار

وضعیت مالی، عقیده و فرهنگ پدر و مادر دخیله 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چه جایی هم مطرح کردی این تاپیک رو

جایی ک دختر بچه های 16،17 ساله ازدواج کردن و میاند اینجا فاز ادم بزرگتر بر میدارن و خودشون رو عقل کل میدونن😊

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

واقعا ماها چیکار میتونیم بکنیم همه ی نسخه زندگی نمیکنن ازین موردا همیشه بوده و هست 

دختر عموی منم ۱۴ سالگی با ی پسره فرار کرد چند ماه بعدم عروسی گرفتن تو عروسیش باردار بود الان ۱۶ سالشه بچش ۲ سالش خودش ک اوکیه ب ما چه  

به من چه به توچه

بعضی چیزا اگه تبدیل به فرهنگ غالب بشه جامعه رو به فنا میده

از جمله کودک همسری

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....