2777
2789
عنوان

اونایی که داداش دارن

157 بازدید | 13 پست

پدرمادرتون براش آستین بالا زدن

یا خود داداشتون رفت دوست شد ؟

بچه ها داداشم با یه دختر دانشجوی پزشکی وارد رابطه شده که بابای دختر هم پزشکه....دختره هم داداشم دوست داره

ولی حس میکنم خانواده شون از ما بالاترن

ما وضع مالی مون خیلی از اونا پایین تره

البته داداشم از لحاظ هیکل و اخلاق و اینا خیلی خوبه شاغل و دانشجو ارشد هم هست درآمدش هم متوسطه

به نظرتون اختلاف طبقاتی نداریم ؟

پدرمادرم مستاجرن

داشته باشین هم اون دختره که باید رد بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکی از داداشام مجرده اون یکی هم خود شدوست شد و عاشقانه بود ازدواجشون

عزیزم اینو دیگه باید پدر مادرت و برادرت تصمیم بگیرن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بعد یه مدت به روی داداشم میاره

اونم دیگه داداشت کور که نیست عقل داره و میدونه ممکنه چنین داستانی بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من یکی میشناختم خانواده پسره در پایین ترین منطقه مشهد خونه داشتند و خانواده دختر در بالاترین منطقه 

ازدواج کردند،  پدر دختر مهندس بود و با پسر یه شغل داشتند

اونها پول دارند،  دنبال پسری هستند که خوب و سالم باشه

تو خودت فک کن پولدار پولدار باشی پزشک باشی چرا باید با کسی که درآمد متوسط داره ازدواج کنی

شاید جدی داداشت رو دوست داره خب

اتفاقا موقعی که پولدار باشه باید شک کرد که نکنه بخاطر پولش هست که دوسش داره.

اگه داداشت که دختر خیلی سطح پایین تر از شمارو میخواست اوکی بودین؟ اگه نه پس نباید اجازه بدین با اسن دختر هم در ارتباط باشه

اگه دیگه خیلی دلبسته ی هم هستن یه قرار خانکادگی بزارید شاید خانواده دختر و خود دختر از وضعیت شما خبر ندارن