2777
2789
عنوان

لطفا بگید که سوتی ندادم

63 بازدید | 2 پست

بچه ها من بعد چندین ماه یه ایمیل رسمی مهم کاری  دریافت کردم.
بعد همون پیام رو توی جیمیل واسه یکی دیگه فرستادم و یه پیام مسخره  هم پایینش فرستادم  

الان فرستنده اصلی پیاممو میبینه؟ تو پیام های اصلیم اینباکسم دیگه پیام فرستنده نیست و تو ارسالی های خودم رفته..فوروارد که واسه طرف نمیره؟ نمیدونم چرا ولی دلشوره گرفتم.
از یه طرف این پیام کاری برام مهمه چون ماه ها پیش جواب داده بودن و من ندیده بودم...با ندیدنش هم یه فرصت خوبیو که هم برای خودم هم برای یه آدم نزدیکم بود پرید...حس میکنم همش دارم تو چیزای مهم زندگی سوتی میدم...اینم بگم که فرصت خیلی خفنی برای رشته کاری من حساب میشه. همش دارم فرصتای زندگیمو میسوزونم...برام دعا کنید این بار بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.