2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم بهت ثبت نام نگن خواهشا هرچی علاقه داری برو دوره اشو بیرون فنی حرفه ای جایی ببین عمرت حروم م ...

مجبورم بخاطر خانوادم‌برم و گرنه خودم فرهنگیان دوست دارم میخام در کنارش دوباره کنکور بدم 

اگه میتونی همینجوری برو ...ولی اگه بدونی فرهنگیان چقدررر برات خوبه پاتو میکردی تو یه کفش پیام نورم نمیرفتی میشستی مثل میخ درس میخوندی ...اگه منو ببینی میشم درس عبرت برات اگه فرهنگیان رفته بودم حالا دستم جلوی احدی دراز نبود حکایت همون نون و تره خوردنه اگه خانوادت سطحشون متوسط یا پایینه نکن نکن ....فقط بخون بخاطر فرهنگیان ...پیام نور هیچیییی نداره ن کلاس داره ن سطح خوبی داره ن ادمای باکلاس هیچییی فقط گولت میزنن میگن مدرکش معتبره بخداااا ک معتبر نیس بعد از چندسال مدرک بگیری میگن کدوم دانشگاه؟؟بگی پیام نور هیشکی حسابت نمیکنه 

اگه میتونی همینجوری برو ...ولی اگه بدونی فرهنگیان چقدررر برات خوبه پاتو میکردی تو یه کفش پیام نورم ن ...

با حرفتون کاملا موافقم من برام تضمین شغل خیلی مهمه اما مامانم میگه چند سال موندی پشت قبول نشدی بهتر بری تا از دانشگاه عقب نیفتی و گرنه میدونم کسی که پیام نور میخونه دغدغه درس اینا نیست و اینکه چیزی خاصی یاد نمیگیری فامیل هی میگن میخان درباره کنکور بپرسن وقتیبگم میرم پیام نور  اینطوری دیگه هی سوال نمیکنن  خیلی روم فشاره هست وگرنه دوست دادم تا روزی که میتونم تلاش کنم برا فرهنگیان