2777
2789

۳۳ سالمه یه پسر۱۰ ساله دارم بااینکه مبتونم دوتابچه روساپورت کنم ولی اعصاب وتوان وحوصله بچه داری ندارم بنظرتون پسرم تک فرزندبمونه ممکنه بعدها پشیمون بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دست تنهاپسرمو بزرگ کردم یه بچه شیطون وکنجکاو که مدام دنبالش بودم ولی خب هنوزم خیلی درسرا داره بچه داری همسرمم چون شغل ازاده صبح میرفت شب میومد 

بستگی داره به خیلی چیزها

تک بعدی نمیشه نظر داد

تا همه چیز بر وفق مراد هست صد تا بچه هم کمه

اما وقتی مشکلات پیش میاد ،آدم به شک میفته که نکنه یکیش هم زیاد بوده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من که خیلی خیلی از دست بچه اولم خسته و عذاب بودم.  ولی دومی که اوردم خیلی بهتر شد. چون قبل هر روز بهونه می گرفت که یا بیرون می خواد بره یا می خواد خونه مادرشوهرم بره  کلا نمی تونست تنهایی تو خونه بند بشه 

دومی که اوردم انگار سرگرم شد دیگه بهونه نمی گیره. الان با هم دعوا می کنند اشتی می کنند بازی می کنند قهر می کنند ولی بهونه بیرون رفتن و خونه دیگران دیگه ندارن با هم سرگرم شدن 

الان که فکر می کنم کاش زودتر از اینها اورده بودم که فاصله سنی اشون هم کمتر می شد بهتر بود

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پسرم 11 سالشه، خودش راضیه ولی وقتی با تلفن صحبت میکنه یا کلاس زبان ازش میپرسن چند تا بچه ن،  این میگه خواهر و برادری ندارم،  یه جایی ته دلم میگیره،  من تا کی مگه کنارش هستم،  شوهرم ادم نیست یه بچه دیگه بیارم،  بهترین سال هامونو غصه میخورد و داد بیداد میکرد اعصاب برای سه تامون نذاشت،  اومدن یه بچه دیگه عاقلانه نبود 

چند سال فاصله دادی؟؟

5 سال 

بس که دیگران من می ترسوندن. برای همین انقدر طول کشید که بچه دوم بیارم.   برگردم به گذشته انقدر با ترس جلو نمی رم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!