2777
2789

من باید الان ف

هفته ۶ باشم ولی رفتم سونو گفت هفته ۵ فقط یه ساک کوچیکه اومدم خونه افتادم به خون ریزی ولی زیاد نبود مثل اواخر پریودی الان چی میشه؟

عزیز دلم، نگران نباش 

در هفته‌ی ۵ تا ۶ بارداری معمولاً فقط یه ساک کوچیک دیده میشه، چون ممکنه تخمک‌گذاری کمی دیرتر از حد معمول انجام شده باشه.

اما خون‌ریزی، حتی اگه کم باشه، حتماً باید جدی گرفته بشه چون می‌تونه نشونه‌ی تهدید به سقط باشه — البته در خیلی از خانم‌ها هم بعد از استراحت و کنترل دارویی، بارداری به‌خوبی ادامه پیدا می‌کنه 

الان مهم‌ترین کار استراحت کامل، پرهیز از رابطه و پیگیری آزمایش بتا و سونو در چند روز آینده هست.

من معمولاً بیمارام رو توی همین شرایط مرحله‌به‌مرحله پیگیری می‌کنم تا مطمئن بشیم بارداری در مسیر طبیعی پیش می‌ره.

اگه خواستی، می‌تونم کمکت کنم تا دقیق‌تر بررسی کنیم و درمان حمایتی مناسب برات تنظیم بشه 

عزیز دلم، نگران نباش در هفته‌ی ۵ تا ۶ بارداری معمولاً فقط یه ساک کوچیک دیده میشه، چون ممکنه تخمک‌گذا ...

وای خدا چقدر منو دوست داشت که شما تاپیکمو دیدید خدا خیرتون بده که راهنماییم میکنید 

الان من باید استراحت کنم چند وقت دیگه برم برای سونو و آزمایش بتا ؟

خونریزی خیلی کمه وقتی میرم سرویس هیچ دردی هم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم، نگران نباش در هفته‌ی ۵ تا ۶ بارداری معمولاً فقط یه ساک کوچیک دیده میشه، چون ممکنه تخمک‌گذا ...

الان باید دارویی‌‌چیزی مصرف کنم ؟

شیاف میزاشتم ولی قط کردم از دیروز