2777
2789

من کنکوری 406ام..روزا تا ساعت 2 مدرسم بعدشم تا بیام خونه لباس عوض کنم ساعت میشه 4 و باید برم سرکا,معمولا روزی 4تا کلاس کنکوری و تست دارم,ساعت 8 کارم تموم میشه و بعدش مستقیم میرم باشگاه

شبا قهوه میخورم و تا دیروقت بیدارم دارم درس میخونم

پنجشنبه و جمعه و روز تعطیل هم وجود نداره

خواب درستو حسابی ندارم سلول سلول از بدنم درد و بیخوابی رو داره تحمل میکنه..دهنم داره سرویس میشه واسه ایندم دارم تلاش میکنم بعد این میون یکی پیدا میشه ادا عاشقارو در میاره واعم نمیده مردک

بهش گفتم من نه ششریطشو دارم نه وقتشو..همش میگه عب نداره من چیزی ازت نمیخوام

دبیر ریاضیم بود,ک الا دیگ نیست

کلییییی ردفلگ و خصوصیاتی داره ک من دوس ندارم..بعد جالب اینه من همش سعی میکنم این ارتباط قطع بشه و بارها حتی مسقیم بهش گفتم باز ادامه میده

همشم پیشنهاد میده یا بیام خونتون یا بیا خونمون ما که قرار نیست کاری کنیم چرا نمیای اعتماد نداری فلان

بلاکش میکنمااا..مغازش جلو مدرسمه باز پیداش میشه

مثلا من امروز ازمون شهری داشتم بعد تو بودجه بندی ریاضی یدونه فصل جلوتر از مدرسمون بود,کلییییید کرده بود بیا خونمون بهت یاد بدم

گفتم بریم اموزشگاه یا کافه بریم هزینه لوک رو من حساب میکنم

میگه نه من جز خونم جایی رو تمرکز ندارم

دکمه این ادم چطوری زده میشه؟

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سن شما بودم فک میکردم تمام این مشکلات رو خودم باید حل کنم قرار هم نیست با همه خوب و مهربونم باشیم خیلیا فقط دنبال سو استفاده آن پیاماشو به مامانت نشون بده خودش قشنگ جر وارجرش می‌کنه شما هم راحت می‌شینی سر درست

خب برا چی‌ میگی بریم کافه ریاضی یاد بده؟

اگه کلا جوابشو ندی و نخوای مزاحمت بشه بلاک کن و با هر شماره جدیدی اومد بازم بلاک کن

خودتم یا یکم تمایل داری یا با جواب دادنت اون ادم فکر میکنه تمایل داری و ادامه میده