2777
2789
عنوان

بهم همش میگه یا بیام خونتون یا بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 63 پست
دیشب گل کشیده بود مست کرده بود با ده تا خط تماس میگرفت گوشیم کلا هنگ کرده بود

والا خوب جرعتی داری با کسی که گل میکشه قرار میذاری بری کافه تا اونجا بهت ریاضی یاد بده به نظر من شده سیم‌کارت خودتو بسوزون فاصله‌ات را با این آدم حفظ کن یا اگه پدر و مادرت در جریانن بهشون بگو تا درست توجیهش کنن مردک را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی با لایف استایلت حال کردم کاش منم مثل تو بودم😭💔موفق باشی عزیزم منم پونزده سالمه

عزیزززدلم,از اعماق وجودت یه هدف و تارگت برای خودت مشخص کن

همون هدف مجبورت میکنه ی ادم دیگه بشی و میندازتت تو راه درست

موفق باشی جانم

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

اگر در جریان تایپک های من باشید من با مادرم تنها زندگی میکنم و ایشون این موضوع رو میدونه

برو ازش شکایت کن ب‌ جرم مزاحمت 

یا بگو اگه مزاحم بشی پیاماتو میبرم آموزش پرورش هیجا بهت کار ندن ابروتو میبرم کوتاه نیا 

برو ازش شکایت کن ب‌ جرم مزاحمت یا بگو اگه مزاحم بشی پیاماتو میبرم آموزش پرورش هیجا بهت کار ندن ابروت ...

رفتم دم محل کارش هرچی از دهنم در میومد بهش گفتم گفت چرا ابروریزی میکنی گفتم تو میای دم مدرسم ابروریزی نیست من بخاطر مزاحمتات از خودم دفاع میکنم ابروریزیه؟دبیر خصوصیه

تهدید کن به پلیس و واقعا هم یه بار شکایت کن تماسها رو نگه دار

اخه من با مامانم تنها زندگی میکنم و نمیخوام واقعا خودمو درگیر دادگاه پاسگاه و کلانتری کنم

عزیزززدلم,از اعماق وجودت یه هدف و تارگت برای خودت مشخص کنهمون هدف مجبورت میکنه ی ادم دیگه بشی و میند ...

قربونت برمممممممممم من همچنین من از کلاس اول فقط درس خواندم و همیشه شاگرد اول بودم ولی الان پنج ماهی میشه که کلا بی انگیزه شدم و هدفی برای زندگیم ندارم همش حسرت میخورم و بدتر از همه امسال انتخاب رشته دارم و دارم گند میزنم تو آیندم الان فردا سه تا تست داریم و هیچی نخوندم و ننوشتم واقعااا بی انگیزه شدم نسبت به مدرسه وقتی میرم میبینم چقدر از همسن و سالام عقبم و اونا چیزای دارن که من حسرتشو میخورم واقعا دوست ندارم برم مدرسه از زندگی ناامید شدم انقد من تو این سن بی پولی کشیدم دیگه واقعا نمیتونم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

اخه من با مامانم تنها زندگی میکنم و نمیخوام واقعا خودمو درگیر دادگاه پاسگاه و کلانتری کنم

عزیزم برو 

اگر بلایی سرت بیارع چی بزا بره زندان سابقه بشه براش آدم شه 

به بابات بگو بزا حسابشو برسه داداش نداری ؟