2777
2789

خوشحالم برات🤝🏻

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سالها رفتو امد داشتیم البته ۸۰ درصد میومدن زیاد اذیتم کردن الان که دیگه اعصابشو ندارم و نمیرم،شوهرمم خونه مامانم نمیاد 

پس آرامش ندارم،چون بچه هام ناراحتن مامانم ناراحته میگه برو خونه مادرشوهرت

خدا رو شکر که قطع رابطه کردین برادر وزخرف زن مزخرف تر فضول تر از خودش هر چقدر دور تر بشن از خانواده شوهر اون قدر اعصاب خانواده شوهر راحتره لا اقل در آرامش مطلق هستن 

یعنی اونا زنگ نمیزنن بگن چرا نمیاید‌. بچه هم داری؟

بچه دارم بله 

کلا خیلی سردن خیلی 

خونشون برا ما نمیجوشه فکر کن برا عروسی نه یک ریال دادن نه حتی به اندازه سر سوزن تو کارها کمک کردن بچمم بع دنیا اومد کادو دادن ولی خب ببینن داره جیغ میزنه هم نگهش نمیدارن مثلا یکی دو سری مهمانی دادیم با اینکه تو یه ساختمون هستیم به اندازه سر سوزن نگفتن کمک نمیخوای فلان درحالی که اونا کار دارن منو شوهرم کمک میکنیم 

این کارها رو دیدم ترجیح دادم کات کنیم هرچند مطمئنم اونا اصلا براشون مهم نیست

معلومه خیلی سوزش داری از عروستون عزیزم🤣من عروستون نیستم خوب

آره عزیز عروس ما آدم مزخرفی هست همش سرش تو زندگی ما بقیه فامیل هست همش دعوا میندازه آبرو حيثيت تو فامیل نمونده واسمون آنقدر که تو کار همه دخالت میکنه دادش بی غیرتم جلوشو نمیگیری هفته پیش باعث دعوا بین داداش بزرگم با،زنش شده حالا هم زنش قهر کرده رفتی،شما باشین چی میگین با این عروس

منم سالها رفتو امد داشتیم البته ۸۰ درصد میومدن زیاد اذیتم کردن الان که دیگه اعصابشو ندارم و نمیرم،شو ...

دقیقا...شهر ما کوچیکه،منم دیگه بریدم از دست خونواده شوهرم سه ماهه نمیرم خونه شون البته شوهر هرازگاهی پسرمو می‌بره میبینن

متاسفانه خودشم بدون من نمیره خونه ننش از دم در برمیگرده

شوهرمم خونه ما نمیاد،مامانم همش رو مخمه میگه برو خونه مادرشوهرت اونم بیاد خونه ما

ما جلو درو همسایه آبرو داریم

دقیقا...شهر ما کوچیکه،منم دیگه بریدم از دست خونواده شوهرم سه ماهه نمیرم خونه شون البته شوهر هرازگاهی ...

من سالها عمرو‌جوانیمو له خاطر حرفای مامانم هدر دادم چرا چون فقط حرفش این بود که هرچی شد فقط بشینم بسوزمو بسازم برا همینم خیلی آسیب دیدم،ولی دیگه نمیتونم شوهرم میخواد منو تو‌منگنه بذاره که مجبور بشم برم ننه بابای کثافتشو تحمل کنم ولی کور خونده

من حالم اینطوری خوبه که نرم خونه پدرشوهرم نه اون بیاد خونه مامانم چون بیاد با لباس کثیف و نامرتب میاد میشینه عین گاو نه سلامی نه حرفی گوشیو نگاه میکنه یا یه حرفی بعدش درمیاره