2777
2789
عنوان

نگاه جامعه به زن مطلقه

138 بازدید | 18 پست

سلام من دوستم طلاق گرفته و میگه هر روز مردای مختلف بهم پیام میدن. میگه دیگه نمی‌کشم و میخواد ازدواج کنه. اونایی که طلاق گرفتید یا تو آشناهاتون طلاق گرفته هم اینطوری بودن ؟

متاسفانه جامعه و فرهنگ ما به شدت فقیر و داغونه و خاک تو سر این قشر.‌.. بلانسبت.

تک تک کسایی که طلاق گرفتن این تجربه رو داشتن بهترین راهشم بی اهمیتی هست فقط باید مستقل بشن و موفق تا چشم بقیه دربیاد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر  رر به هیچ وجه برای من اینطور نبوده!

البته اگر این تاپیک برای شناساییِ مطلقه‌ها نباشه!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چه دلیل موجه و محکمی داره برای ازدواج مجدد👌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

متاسفانه جامعه و فرهنگ ما به شدت فقیر و داغونه و خاک تو سر این قشر.‌.. بلانسبت.تک تک کسایی که طلاق گ ...

مستقل بودن به چه قیمتی آخه. شاید دوست نداره دوباره ازدواج کنه

مستقل بودن به چه قیمتی آخه. شاید دوست نداره دوباره ازدواج کنه

مگه گفتم دوباره ازدواج کنه؟؟؟؟؟ همچین چیزی توی جملاتم نبود

گفتم موفق بشه

می‌تونه شاغل بشه زندگیشو از اول بسازه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی