2777
2789

دوستان من امسال پزشکی قبول شدم 

تصمیم گرفتم کتابارو بدم به کسایی که کنکور دارن 

اگر خواستین و سوالی داشتین از کنکور بپرسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارکتون باشه همیشه بدرخشید 

دختر من پشت کنکور مونده امسال لطف میکنید راهنمایی کنید امسال مشاور بگیره یا نه؟پارسال هم پشت بود مشاور داشت متاسفانه زیاد کمکش نکرد الان خیلی دوست داره پزشکی قبول شه ولی سر در گمه کلیپ درسی نگاه کنه یا نه ؟یا طبق برنامه ماز و قلم چی پیش بره کفایت میکنه ؟

سلام مبارکتون باشه همیشه بدرخشید دختر من پشت کنکور مونده امسال لطف میکنید راهنمایی کنید امسال مشاور ...

سلام خیلی ممنونم از محبتتون 

مشاور خوب خیلی خوبه ولی من خودم نتونستم کسی رو که عالی باشه پیدا کنم مشاور هم نداشتم 

من کلاسای آنلاین شرکت میکردم 

ازمون نمیزدم ولی تکنیک های آزمون زدن رو بلد بودم ، چون سالای قبلش میزدم و جزو تراز بالاها بودم برای همین دیگه امسال ننوشتم ولی ازمونارو تو خونه مبحثی میزدم 

ماز خوبه 

ولی اگر تکنیک های آزمون حضوری زدن رو بلد نیست بهتره قلمچی بره

اول از همه تبریییککک فراوانن بعد اینکه شما از دهم شروع کردید؟ساعت مطالعه تون طی سه سال رو میگید

قربان شما ممنون 

ببین من همیشه میخوندم 

دلیل پشت کنکور موندنم ، مشاور اشتباه ، روش درس خوندن اشتباه و دلایل دیگه بودن 

که امسال برطرف کردم

ساعت سال های دهم و اینارو یادم نیست 

ولی امسال با ۸ ۹ ساعت شروع کردم و در اواخر به ۱۳ ۱۲ ساعتم میخوندم 

ولی اینک باز دقیق نیست من زیاد در بند ساعت و اینا نبودم فقط میخوندم ی بار مامانم گفت چند ساعت میخونی گفتم نمیدونم دقیقا گفت میخوای درس بخونی کرنومتر بزار 

بعد کنکور اردیبهشت بود که کرنومتر گذاشتم و هیچ روزی هیچ روزی کمتر از ۱۱ ساعت نشد 

حتی یادمه امتحان نهایی فارسی من ۱۵ ساعت خوندم 🫠😁🤦‍♀️