2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خونه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست

شوهر خواهر شوهر من تاجر است وضع مالی عاااالی ، اما شوهر من وضع مالی معمولی ، اما هزار سال حاضر نیستم با کسی مثل شوهر خواهر شوهرم زندگی کنم . هر کسی یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نفهمیدم خواهر شوهرت برات النگو بیاره؟

خواهرشوهرام ومادرشون نذاشتن شوهرم برام النگو بخره..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچی به کسی نمیگه.منتها یه شوهر دارم بچه ننه است..آمار تخت و همه چیمون کف دست ننه اش هست

چقدر بد ،خاله منم هیچی از خودش و شوهرش و بچه هاش به هیچکس نمیگه انقدر موفق و خوشبختن که حد نداره 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
قطعا همینطور باید باشه. نیازی نیست تا کاری انجام نشده، به همه گفته بشه. بعد انجامش و نتیجه گرفتن، ...

دقیقا ،حتی بعضیا بعد انجام دادنش هم نمیگن یهو صداش میاد که طرف چقدر موفق شده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چقدر بد ،خاله منم هیچی از خودش و شوهرش و بچه هاش به هیچکس نمیگه انقدر موفق و خوشبختن که حد نداره

رمزش همین هست..منم نمیگم..متنها شوهرم بچه ننه وخبرچینه..همه خیر و خوبی ها را واسه خواهرش میخاد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

شغل شوهر خواهر شوهرت چی بود؟؟؟

چند تا ماشین سنگین داره..داره تو یه شرکت بزرگ دست راننده

برا میکاپ اول ارایش چشم میکنن یا مژه میزنن؟؟

اول بزنم چی میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

باهاش حرف بزن ببین آدم نمیشه

نه یه خر به تمام معناست...چون این خبرهم به من نگفته..از کسی دیگه شنیدم..دوماهه رفته خونه جدیدش