2777
2789

امام زمان(عج) صاحب این زمین و اهل آن است، و تنها با اجازه و اراده ایشان است که حاجات ما برآورده می‌شود. هر حاجت و آرزویی که در دل داریم، به امضای آن حضرت نیاز دارد. امام زمان(عج) در عصر حاضر، نجات‌دهنده و یاریگر ماست؛ و در این دنیای بی‌ثبات، نگاه به ایشان است که به ما امید و آرامش می‌دهد.

او حجت الهی است که از طرف خداوند بر زمین و زمان حاکم است و در سایه‌سار وجود ایشان، زمین از نابودی و انسان‌ها از هرج‌ومرج محفوظ می‌مانند. در حقیقت، نعمت حیات، امنیت و تمام برکات الهی به واسطه وجود امام مهدی(عج) است که به زمین و اهل آن ادامه حیات می‌بخشد.

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

چرا من هر چقدر صداش کردم جواب نداد؟

امام زمان(عج) همیشه صدای ما را می‌شنود، حتی وقتی جواب نمی‌دهد به معنای نشنیدن نیست. گاهی پاسخ او در قالب صبر، امتحان، و راهنمایی‌های پنهان است که ما نمی‌بینیم. او به بهترین زمان و بهترین شکل اجابت می‌کند، نه لزوماً همان لحظه‌ای که ما انتظار داریم. شاید باید دل‌هایمان را بیشتر آماده کنیم، خودمان را بیشتر پاک کنیم تا امضای اجابت از سوی او بر حاجاتمان زده شود. پس ناامید نشویم، زیرا امام زمان(عج) همیشه در کنار ماست، حتی وقتی حضورش را به چشم نمی‌بینیم

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.