2777
2789
عنوان

شوهرم می‌خواد نیروی کمکی زن بگیره من نمیزارم🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 38 پست

حقوق این کارها برای مرد کمه برای همین برای کارهایی که حقوق کم داره مرد نمیاد چون باید خرج خانواده بده،خانومربیشتر و راحت تر پیدا میشه ،سخت نگیر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست گفته آقایون حوصله ظریفکاری

ندارن خب خانم بگیره چی میشه مگه

مرد اگر مرررد باشه بانیروی خانم 

خیانت نمیکنه مردی که خائن اگه تو

شیشه شم بکنی کارشو میکنه به این

چیزا نیست

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

درست گفته آقایون حوصله ظریفکاریندارن خب خانم بگیره چی میشه مگهمرد اگر مرررد باشه بانیروی خانم خیانت ...

راستش حرف شما متین،اما من روانم بهم میریزه همش بخوام فکر کنم .به رفتارش با خانوما حرف زدنش و غیره….

چرا

چون باید به همسرت اعتماد داشته باشی 

تردد خانم توی ساختمونتون امنیت بهتری داره 

زن ها کارهای ظریف بهتر انجام میدن 

برای مردها کار زیاده دست زن ها رو بگیر کار براشون کمتره کمکی کرده باشی

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

حقوق این کارها برای مرد کمه برای همین برای کارهایی که حقوق کم داره مرد نمیاد چون باید خرج خانواده بد ...

شوهر من خیلی شوخ و اجتماعیه و متولد ۷۱ قیافشم خوبه ،واسه همین نمیتونم به هر کسی اعتماد کنم

راستش حرف شما متین،اما من روانم بهم میریزه همش بخوام فکر کنم .به رفتارش با خانوما حرف زدنش و غیره….

اگر چیزی ازش ندیدی سخت نگیر

عزیزم بذار کارشو پیش ببره بخدا

همه خانما بد نیستن خودتم گهگاهی

برو سر بزن 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

دور از جون خانومای سایت،باور کن متاهلای دور من بیشتر از مجرد کرم میریزن

من بیشتر از ۹۰ درصد خانوم های متاهلی که میبینم نجیبن و سرشون به زندگیشون گرمه

خب آدم نا اهل همه جا هست ولی با این دیدگاهی که داری خیلی سخت میگذره زندگی بهت

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
چون باید به همسرت اعتماد داشته باشی تردد خانم توی ساختمونتون امنیت بهتری داره زن ها کارهای ظریف بهتر ...

اگه خودم موقعیتشو داشتم که بالا سرشون پایین اصلا مخالفت نمیکردم اما چند تا زن با ی مرد تنها تو کارگاه .. شایدم من بدبینم