2777
2789
عنوان

شوهرم می‌خواد نیروی کمکی زن بگیره من نمیزارم🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 38 پست
اگه خودم موقعیتشو داشتم که بالا سرشون پایین اصلا مخالفت نمیکردم اما چند تا زن با ی مرد تنها تو کارگا ...

کاش همسرتون دانشجوی پسر استخدام کنه بعضیا واقعا بخاطر هزینه تحصیلی به آین کار احتیاج دارن

کار همسرم جوری که همکار خانم ندارن ولی من خودم همکار آقا دارم کلا حساسیتی روی این موضوع ندارم اگه همسرم همکار خانم داشت 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر از ۹۰ درصد خانوم های متاهلی که میبینم نجیبن و سرشون به زندگیشون گرمهخب آدم نا اهل همه جا هس ...

شاید من سختش میکنم ،اما دورو بریای خودم این حس و بدو بهم منتقل کردن,واقعا واسه متاهل بودنشون حدو مرز نزاشتن چون دیدم میگم وگرنه قضاوت بیخود نمیکنم،شوخی های چندش نگاه منفور و ….

کار همسرم جوری که همکار خانم ندارن ولی من خودم همکار آقا دارم کلا حساسیتی روی این موضوع ندارم اگه هم ...

من همسرم خیلی پرحرف و شوخ هر جا بریم سریع با همه گرم میگیره میگه میخنده اما من بجاش حرف میزنم شوخی میکنم اکثرا با همه رسمی هستم حتی با دوستاش

من همسرم خیلی پرحرف و شوخ هر جا بریم سریع با همه گرم میگیره میگه میخنده اما من بجاش حرف میزنم شوخی م ...

منم همسرم اینجوری روابط اجتماعی خوبی داره و شوخ طبع من اوایل خیلی آروم بودم ولی این شوخ طبع بودن همسرم روی منم اثر گذاشت خیلی روابط اجتماعیم بهتر شد 

منم همسرم اینجوری روابط اجتماعی خوبی داره و شوخ طبع من اوایل خیلی آروم بودم ولی این شوخ طبع بودن همس ...

روابط اجتماعیم خوبه اما کلا اخلاقمه سریع گرم نمیگیرم دوش ندارم با همه خودمونی شم دوستدارم  حرمت ها حفظ شه

روابط اجتماعیم خوبه اما کلا اخلاقمه سریع گرم نمیگیرم دوش ندارم با همه خودمونی شم دوستدارم حرمت ها ح ...

اون که اره من  نوع رفتارم بستگی به جنبه طرف مقابلم داره ببینم آدم با جنبه هست منم راحت تر برخورد میکنم ولی ببینم جنبه نداره گارد خیلی بالای دارم برخوردم خیلی رسمی