2777
2789
عنوان

اونایی که گیم باز ان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 51 پست
نه خوزستانممن فراستو کیتانارو دوس داشتم

Just Subzero

بازی خیلی کردم ، توام معلومه زیاد بازی کردی.

بازی it takes two و split fiction ام منتظرم کسی پیدا شه بازی کنم باهاشون 😁😁

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

Just Subzeroبازی خیلی کردم ، توام معلومه زیاد بازی کردی.بازی it takes two و split fiction ام منتظرم ...

justttt scorpion 

نمیدونم اینارو والا این چندوقتا بخاطر کنکورم خیلی دور بودم از گیم فقط هراز گاهی گیمپلیای کالاف ی نگاهی انداختم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

justttt scorpion نمیدونم اینارو والا این چندوقتا بخاطر کنکورم خیلی دور بودم از گیم فقط هراز گاهی گیم ...

این دو تا بازی ، بازیای کاپلیه 😁

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

به ما عقابا نمیخوره پس

😂😂😂😂😂

اون کلیپه رو دیدی پسره دوس دخترشو می‌زاره صندلی عقب ، پی اس فایوشو میزاره صندلی جلو 😂😂😂😂

عجببنیشرز همینه ک تو تاپیکات زدی نقش خدارو داری؟جالبه بعدا یادم باشه بازیش کنم

آره خیلی داستان جذابی داره