al1sadr مدیر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 عنوان اونایی که گیم باز ان بیان | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 51 پست بهترین بازی ای که کردید چی بوده؟خودم رد دد ریدمپشن دو کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو 1404/07/25 | 13:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 . نقطه مقطه چیه میزاری ، قشنگ بگو دیگه 😑😑 کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
نفس_خوشگله2 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1099 ? هیچی بابا کامنتم منتشر نمیشه اینو فرستادم تا بلکه اون یکی هم بیاد نانا :)🩵. «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 موبایلی کالافکنسول اوت لست دو رو دوس داشتم واقعا استرس میداددایینگ لایت دو وایب بازیشو دوس داشتم حالمو خوب میکرد ولی باگای زیادش رومخ بود
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 موبایلی کالافکنسول اوت لست دو رو دوس داشتم واقعا استرس میداددایینگ لایت دو وایب بازیشو دوس داشتم حال ... تو دختری اینا همرو بلدی؟ 😂😂😕 کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 تو دختری اینا همرو بلدی؟ 😂😂😕 چربطی داره خب از بچگی بابام و خواهرام گیم میزدن منم میزدم دیگه:/
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 چربطی داره خب از بچگی بابام و خواهرام گیم میزدن منم میزدم دیگه:/ پی اس فایو داری؟ کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 پی اس فایو داری؟ فورفعلا بخاطر کنکورم کنسول جدید نمیگیرم بعد کنکور میترکونم ایشالا
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 فورفعلا بخاطر کنکورم کنسول جدید نمیگیرم بعد کنکور میترکونم ایشالا دیگه چیا بازی کردی؟ کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 دیگه چیا بازی کردی؟ گاد اف وار لست اف اس رد دد اینا بیشتر بازیایی که معروفن کلاهورایزن زیرو و رد دد هنوز تموم نکردم البتهاهااا تو لیست بهترین بازیا کالاف جنگ جهانی دومم بگیم حیفه کلا کالاف های قدیمی یچیز دیگه بودن
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 گاد اف وار لست اف اس رد دد اینا بیشتر بازیایی که معروفن کلاهورایزن زیرو و رد دد هنوز تموم نکردم البت ... مجردی؟ میخوام بیام خواستگاری 😂😂😂😂😂😂😂 کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 😐 شوخی کردم.من خودم دارم الان banishers و بازی میکنم تو مورتال کمبت ام ادعا دارم کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 شوخی کردم.من خودم دارم الان banishers و بازی میکنم تو مورتال کمبت ام ادعا دارم نمیدونم چیهمورتال ۱۱ زیاااااااد میزدم یه زمانی خیلی خوب بود قشنگ دلم خنک میشد
al1sadr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 1639 نمیدونم چیهمورتال ۱۱ زیاااااااد میزدم یه زمانی خیلی خوب بود قشنگ دلم خنک میشد تهرانی؟ به جون خودم همینجوری میپرسم این سوال و 😂😂من با ساب زیرو کمبوی ۱۸ تایی زدم 🤙🏼 کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 986 تهرانی؟ به جون خودم همینجوری میپرسم این سوال و 😂😂من با ساب زیرو کمبوی ۱۸ تایی زدم 🤙🏼 نه خوزستانممن فراستو کیتانارو دوس داشتم