2777
2789
عنوان

اونایی که گیم باز ان بیان

154 بازدید | 30 پست

بهترین بازی ای که کردید چی بوده؟

خودم رد دد ریدمپشن دو

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

من نیستم ولی داداشم شب و روز فری فایر

فری فایر اعتیاد آوره ها 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

machinariumMy Brother Rabbit 1.0Lost in playمن ازاین سبکا میرم خوبن

Little nightmares 

Limbo 

اینارو تست کن

پسرم کالاف،فری فایر،ماینکرافت،چندتا ماشین بازی هم هست،یعنی متنفرم از این بازیا

ماشین ک خوبه

شمام ترافیک ریدر بریزید عاشق موتور بازی میشید🙄😂🤝🏻

البته نسخه مود شده از فارسروید

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

لیتل نایتمرز رو تموم کردم خوب بود

یک یا دو؟

یک یا دو؟

ولی ی نسخه ی دیگه رو داشتم اونو وسطاش پاک کردم 

اولش از تو ی چمدون بیدار میشه   نمیدونم یک میشه یا دو

ولی نسخه موبایل بود احتمالا ۱بود

دو احتمالا مال pcباشه

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

سلام خوبی

میگم این پسره رئال مادرید باز بهت درخواست داده درسته؟(یکی از دوستام تاپیکش رو دیده مثل اینکه بهش گفتی چیکارداشتی درخواست دادی)

خواهش میکنم اگه چیزی درمورد من یا دختر خالم و کلا این کاربری پرسید جوابشو نده

ول کنم نیست،صبح تا شب تو تاپیکام آنلاینه

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

سلام خوبیمیگم این پسره رئال مادرید باز بهت درخواست داده درسته؟(یکی از دوستام تاپیکش رو دیده مثل اینک ...

سلام چطوری

دیلیت فرندش کردم.

سلام چطوریدیلیت فرندش کردم.

کار خوبی کردی،البته به من ربطی نداره ها اگه میخوای باهاش حرف بزن

ولی منظورم. این بود کن اگه درمورد کاربری ما بود چیزی بهش نگو

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍