2777
2789

دلم‌میسوزه واقعا آدمی ک‌پر شور‌هیجان باشه دلش بخواد هی شوخی کنه حرف بزنه اصن بلند بخنده یا هرکاری ولی ادمی تو‌زندگیش باشه که همش غر بزنه نکن بکن بشین نشین ای بابا حوصله ندارم این چ‌کاریه این وقت شب کجابریم چیکار کنیم مثلا بهش بگم‌بریم شام بیرون‌یدفعه نباید تصمیم بگیریم از قبل باید برنامه بریزه برا یه شام میدونم بهونشه فقط کلا ازدواج باادمی که الویت نباشی خیلیییی خیلییی زیاد سخته 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت تو‌زندگی‌الویت نبودم واقعا اذیت کننده واقعا سخته قلبم درد میکنه از بی محبتی از در میاد داخل میگم‌خب یکم‌سرحال باش میگه تو‌نمیدونی ک‌بیرون‌ چقدر خسته میشم حرف بزنم میگه اوف چقدر حرف میزنیا یدفعه اصن بجوری ادم‌ضایع میکنه مث‌ی اب سرد میریزم‌روم دهنم بسته میشه دیشی داشتم‌ پیامام ‌میخوندم‌دیدم چقدر رفتارای من‌بده از‌خودم‌متنفر شدم همش عزیزم عشقم دوست دارم اونم‌جواب متقابل داده ها ولی همش من شروع‌کننده‌همه پیاما من کل الویت زندگیم اون ولی اون وقتی فکر میکنم میبینم مثلا بخواد بین چندنفرباشیم‌نیاز ب کمک حتی به همسایه و غریبه کمک میکنه شاید اخرین نفر بیاد برا چیزی‌ک‌من‌میخاستم

من‌انقدر خرممممم من انقدرررررخرمممممم بخدا با ی عزیزم خر‌میشم‌مهر طلبم من‌ برونگرام اون‌درونگرا اخ هی بیشتر یادم‌میاد‌بیشتر حرص میزنم دوروز رفته ی سفر کاری انقد دلخور‌بودم‌اصلا زنگ‌ نزدم بهش عجیب بعداین همه سال زندگی خودش زنگ‌زد دلم‌میخاد سرد باشم محبت نکنم حذف نزنم ساکت باشم نخندم چرا نیمتونم💔💔💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر قشنگ نوشتی بخدا با خوندنش بغض کردم

حالم‌خوب‌نیست واقعا خوب نیست😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منو تباه شدم با یه آدم درونگرا

سخته خیلیی سخته ثچرا ما‌میتپنیم‌بخاطرشون ی کارایی کنیم اونا نمیتونن اونا ی تلاش نمیکنن

واقعا خداازشون‌نگذره💔💔💔

حالم‌خوب‌نیست واقعا خوب نیست😭😭😭

میدونم چون عمیقا درکت کردم ناراحت شدم 

امیدت بخدا باشه و ازش کمک بخواه 

امضات هم که خوندم اشک تو چشمم جمع شد بخدا خدا روح پدرت  و شاد کنه 

یاد پدم مهربان خودم افتادم که دوازده ساله زیر خاکه 

میدونم چون عمیقا درکت کردم ناراحت شدم امیدت بخدا باشه و ازش کمک بخواه امضات هم که خوندم اشک تو چشمم ...

ممنون‌عزیزمممم

روح‌پدرتون شاد سخته خیلی سخت نبودنشون بعد باباهامون‌بی پناه تریم انگار💔💔💔

ممنون‌عزیزممممروح‌پدرتون شاد سخته خیلی سخت نبودنشون بعد باباهامون‌بی پناه تریم انگار💔💔💔

سلامت باشی انشاالله ممنونم 

دیگه گردش روزگاره  کاریش نمیشه کرد