2777
2789

من دوازدهم تجربیم .

راستش دوران تحصیل من خیلی پیچیدست .

من تا کلاس نهم درسام عالی عالی بود . از بچگی فقط آرزو داشتم بیام رشته تجربی . هیچ کدوم از تفریحاتی که همسن و سالام داشتن نداشتم .

من با معدل نزدیک ۲۰ اومدم تجربی . تا اواسط کلاس دهم همه چی عالی بود . مدرسم خوب بود .

نیازی به فیلم دیدن نداشتم . درسته اولش یکم افت تحصیلی داشتم اما نمراتم خیلی بد نبود . چون مثلا اولین باری که معلما از بچه ها امتحان فیزیک و زیست گرفت ، بچه ها نمراتشون ۱۰ یا اینا بود ولی من نمرم بیشتر از اینا بود .

تونستم افت تحصیلیمو مدیریت کنم .

معدل ترم اولم ۱۸ و ۳۴ صدم شد .

تو مدرسه ای رقابت میکردم که بچه هاش از مدارس خوب اومده بودن ولی من از یه مدرسه تو دوره راهنمایی با سطح خیلی پایین وارد دبیرستان شدم و همیشه تو مدرسه بهم جایزه می دادن .

وقتی راهنمایی بودم خیلی راجب رشته تجربی تحقیق کردم . من از پایه علوم و زبانم خوب بود . همیشه نمراتم ۲۰ بود . ریاضی تنها درسی بود که توش ضعف داشتم ولی با این حال نمراتم بالای ۱۶ بود و مامانم کلاس نهم منو‌کلاس ریاضی ثبت نام کرد و امتحان ریاضی و با جمع مستمر ۲۰ شدم .

ولی همین که اومدم رشته تجربی دیدم که ریاضیش بشدت سخت و فیزیک و شیمی هم ریاضی داره .

دیگه واقعا ناامید شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی به فیلم دیدن نداشتم . درسته اولش یکم افت تحصیلی داشتم اما نمراتم خیلی بد نبود . چون مثلا اولین باری که معلما از بچه ها امتحان فیزیک و زیست گرفت ، بچه ها نمراتشون ۱۰ یا اینا بود ولی من نمرم بیشتر از اینا بود .

داشتم باهاش خوب پیش میرفتم تا اینکه مدارس شروع شد و‌کلا انرژیمپ ازم گرفت .

دیگه اصلا واسه کنکور درس نمی خونم .

تاحالا هم هیچی نخوندم . فقط فصل اول زیست و شیمی دهم همین .

میخوام دیگه مدرسه نرم و تو خونه بدون مشاور درس بخونم . همه ناامیدم می کنن . پارسال معلم مون خیلی منو تخریب کرد .

من خیلی دوست دارم دندون پزشکی قبول شدم . ترازم بالای ۱۰ هزار بشه و معدل امتحان نهاییام بالای ۱۹ و نیم بشه که دانشگاه روزانه قبول بشم .

کتابای کیوبی ماز هم خریدم .‌

بنظرتون شروع کنم وقت هست ؟ امیدی هست که به خواستم برسم ؟ چون میخوام از صفر شروع کنم و با فیلمای ماز تو تلگرام پیش میرم .

ولی دیگه نمیخوام برم یازدهم و ترمیمی بدم . دوازدهم ۴۳ درصده . اگه دوازدهمو انشالله نهاییا رو عالی بدم و کنکور هم عالی بدم بنظرتون دندون قبول میشم ؟ یا باید حتما یازدهم که ۱۷ درصده رو ترمیمی بزنم ؟

لطفا هرچی که تو این مسیر بهتون کمک کرده رو در اختیارم بذارین 🙏🙏

آرزومه رتبم زیر ۱۰۰۰ بشه .

تنها توصیه ام اینه مدرسرو بری حتی شده یکی دوروز در هفته چون انگیزه میشه

تو مدرسمون همین کنکور404 هرکی میگفت خونه میخونم الان پشت کنکوری 405عه

اما هرکیو داشتیم زیر 1000  تا جلسه اخر مدرسه رو رفته