2777
2789

حوصلم خیلی سر رفته همگی بیایین دور هم باشیم حرف بزنیم 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

مه ره یاد دنیه فعلا

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یه بنده خدایی نزاشت خواهر زادش ازدواج کنه هی میگفت پسره فاسده عیاشه فلانه و به شدت باعث دلشکستگی شد ۳سال بعد یه عروس به معنای واقعی کلمه هرزه و بی ادب و بی تربیت گیرش اومد که حلواحلواش میکردن جالبه شب عروسی هم خانم ۴ماهه حامله بود

یعنی کارما کارما کارما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی نزاشت خواهر زادش ازدواج کنه هی میگفت پسره فاسده عیاشه فلانه و به شدت باعث دلشکستگی شد ...

اون دختر پدر و مادر نداشت داییش باید براش تصمیم میگرفت؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یه بنده خدایی نزاشت خواهر زادش ازدواج کنه هی میگفت پسره فاسده عیاشه فلانه و به شدت باعث دلشکستگی شد ...

وای پشماممممم

عروسشون از یکی دیگه حامله بود؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳😔

فک کنم خالش بوده ن داییش

فک کنم خالش بوده ن داییش

آها به هرحال ربطی به خاله و دایی نداره

پدر مادره رو شست و شوی مغزی داده بود پسره رو تهدید جانی کرد دختره رو متنفر کردن و...خیلی ماجرا پیش اومد به حدی که دختره و پسره به این نتیجه رسیدن باهم ازدواج نکنن بهتره حرمتها شکسته شد 

پسری که فیلم خیانت مادرش رو دیده بود و عین بز نشسته بود و کاری نکرد😐

بی غیرت بوده 

وای پشمامممممعروسشون از یکی دیگه حامله بود؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳😔

نه خانم همون شب نامزدی حامله شده بود از پسرشون ولی خب قبلا از یکی دیگه هم حامله شده بود که سقطش کرده بود کلا عروسشون از ایناییه که تپه نریده نزاشته

نه خانم همون شب نامزدی حامله شده بود از پسرشون ولی خب قبلا از یکی دیگه هم حامله شده بود که سقطش کرده ...

وای خدا نصیب هیچکس نکنه