من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
یه بنده خدایی نزاشت خواهر زادش ازدواج کنه هی میگفت پسره فاسده عیاشه فلانه و به شدت باعث دلشکستگی شد ۳سال بعد یه عروس به معنای واقعی کلمه هرزه و بی ادب و بی تربیت گیرش اومد که حلواحلواش میکردن جالبه شب عروسی هم خانم ۴ماهه حامله بود
یه بنده خدایی نزاشت خواهر زادش ازدواج کنه هی میگفت پسره فاسده عیاشه فلانه و به شدت باعث دلشکستگی شد ...
اون دختر پدر و مادر نداشت داییش باید براش تصمیم میگرفت؟
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
اون دختر پدر و مادر نداشت داییش باید براش تصمیم میگرفت؟
پدر مادره رو شست و شوی مغزی داده بود پسره رو تهدید جانی کرد دختره رو متنفر کردن و...خیلی ماجرا پیش اومد به حدی که دختره و پسره به این نتیجه رسیدن باهم ازدواج نکنن بهتره حرمتها شکسته شد