2777
2789
عزیزم کیفیت عکس ک بله با هیچ گوشی قابل مقایسه نیس و اینکه خیلی باکلاسه و شیکه

من گوشیمو هیچ وقت از کیفم بیرون نمیارم😫

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مگه چیه که آرزوت باشه🙄

عزیزم ایشون تو زندگی هیچ سختی نمیکشن و تنها دغدغشون این گوشیه البته منم دوست دارم داشته باشم ولی آرزو نیست 

سبک زندگی هرکسی فرق داره دیگه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

عزیزم ایشون تو زندگی هیچ سختی نمیکشن و تنها دغدغشون این گوشیه البته منم دوست دارم داشته باشم ولی آرز ...

خداروشکر

ان شاالله همیشه دغدغه هاش تو همین سطح باشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

وای میبینی😂🤣من چرا اینجور چیزا دغدغم نیسخوشحبال اینایی که دغدغه لبوبو ایفونوووو داررنحس میکنم ما د ...

آره انقدر چیزا برای فکر کردن داریم که به این موارد نمیرسه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ومنی که انقدر گره های کور تو زندگیمه 

ب این چیزا اصلا فکر نمی کنم

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

بنظرم ارزویی که ایفون 17 باشه ارزو نیست

یکی دو سال دیگه ایفون 17 قدیمی میشه و 18 و 19 جاش رو میگیرن

ارزو یعنیارزوی  داشتن یه گوشی 20 تومنی یا خوشبختی یا قبولی داشنگاه و سعادتمندی و سرکار رفتن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

مگ چ حالی داره ک خریداری ...بگیر چست نوار.بهداشتی رو آرام بکن حس کن داری آیفون ۱۷ انباکس میکنی

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤