2777
2789
چندوقت دیگ تولدمه نخره اون موقع به حسابش میرسم😂😂

خدا بهش رحم کنه 

عزیزم من زبانم در حد intermediate خودمم تازه دانشجو شدم به نظرت از الان شروع کنم میتونم تا سال آینده تموم کنم ؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهش رحم کنه عزیزم من زبانم در حد intermediate خودمم تازه دانشجو شدم به نظرت از الان شروع کنم میت ...

دانشجو زبان؟ 

اره میرسی اگه فشرده بخونی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

ایشالا به حق پنج تن تاپیکشو بزنی😂

آمین😂😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نه پرستاری

موفق باشی😍

واقعا درک نمیکنم 

آیفون تو ایران اینهمه  گرونه و یک صدم کاراییش هم استفاده نمیشه 

هر چند کارایی زیادی هم نداره

سری s سامسونگ هم قیمت آیفون تو خارج کشور و خیلی قابلیت های بیشتری داره

مرسی عزیزم ولی فکر نکنم بتونم فشرده بخونم پس بیشتر زمان میبره

نهایتش ۱ سال و نیم 

با کیفیت باید بخونی و تمرکزت روش باشه

کاش آرزوی منم این چیزا بود

وای میبینی😂🤣

من چرا اینجور چیزا دغدغم نیس

خوشحبال اینایی که دغدغه لبوبو ایفونوووو داررن

حس میکنم ما دردمون بیشتره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من آیفون نداشتم یعنی توخوابم ندیدم تاحالا، گوشیم سه تومنیه آیفون آیفون میگن چه فرقی داره با معمولیا ؟حتما کیفیت عکسش خوبه دیگه چی؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

من آیفون نداشتم یعنی توخوابم ندیدم تاحالا، گوشیم سه تومنیه آیفون آیفون میگن چه فرقی داره با معمولیا ...

عزیزم کیفیت عکس ک بله با هیچ گوشی قابل مقایسه نیس و اینکه خیلی باکلاسه و شیکه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم