2777
2789

دیروز رفتیم پاساژ تو تهران 

جلوی پاساژ هم طبق معمول دخترا و پسرا نشسته بودن و …

یه پسر بود حدودااا زیاد زیاد ده سالش بود ولی من میکم هشت سالش بود

داشت سیگار میکشید

باورتون میشه؟؟؟؟؟

سیگار یه بچه هشت ساله؟؟؟؟

داداش من یازده سالشه حتی نمیدونه با فندک چجوری کار کنه

بعد اون پسره داشت سیگار میکشید!!!

وای خداااااا 

من نوجوانا رو دیدم سیگار میکشن و ویپ و … ولی اخه یه پسر هشت ساله دیگه واقعا خیلی زیاده

بعد شوهرم داشت سر من غر میزد چرا پسره اونجوری بود چقدر جامعه ی بدی شده و … انگار تقصیر منه

تازه باهام داشت دعوا میکرد اگر داداش من یا دخترمون اینجوری شه از خانواده پرتشون میکنه بیرون😂

جدی هم میگفتااا😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اگه دروغ بگمشاید جثه اش خیلی ریز بود ولی اگر خیلیی بزرگ بود ده سالش میبود

آره راست میگی منم چند روز پیش دخترمو بردم مدرسه دوتا پسر همین سنی بودن سیگار می‌کشیدند منم بد نگاشون کردم از من قایم کردن 

آره راست میگی منم چند روز پیش دخترمو بردم مدرسه دوتا پسر همین سنی بودن سیگار می‌کشیدند منم بد نگاشون ...

وایی خداا

بنظرم خیلی غم انگیزه…

تو این سن خودشون رو بدبخت میکنن

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

تازه ی روز دوتا پسر نوجوان دیدم داشتن کارای خاک بر سری میکردن نزدیک بود همونجا عق بزنم تا دوروز از ذ ...

واییی خدااا

بنظرم اکثر نوجوان ها الان اینحوری شدن 

شاید بخاطر مدیریت نکردن خانواده هاشون باشه

الان داداش منم تو فضای مجازی میره اصلا مگه میشه نرن

ولی واقعاا اگر حتی یه همچین چیزایی حتی از ذهنشم گذر کنه میکشمش 

واقعاااا یعنی چی

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

واییی خدااابنظرم اکثر نوجوان ها الان اینحوری شدن شاید بخاطر مدیریت نکردن خانواده هاشون باشهالان دادا ...

آخه شما ک همه جا باهاش نیستین 

فقط میتونین باهاش دوست باشین آنقدر بهش اعتماد ب نفس بدین ک تو این خطها نره 

من ی دختر ۸ساله دارم اگه تو این راه کشیده بشه میمیرم

آخه شما ک همه جا باهاش نیستین فقط میتونین باهاش دوست باشین آنقدر بهش اعتماد ب نفس بدین ک تو این خطها ...

دقیقااا

منم اگر داداشم یا دخترم خدای نکرده به این راه کشیده بشن واقعااا میمیرم 

عی بابا

ولی باید مدیرت کرد 

مثلا داداش من حق نداره بیشتر از ساعت نه شب تبلت دستش باشه

یا وقتی بخواد بره خونه ی دوستاش باید مادر پدرم حتمااا خانواده طرف رو بشناسن و خود بابام داداشم رو برسونه یا … 

مثلا اگر آدم درمورد ضرر هاش تو خونه هی صحبت بکنه بعید میدونم دیگه بجه بره سمت اون راه ها

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

دقیقااامنم اگر داداشم یا دخترم خدای نکرده به این راه کشیده بشن واقعااا میمیرم عی باباولی باید مدیرت ...

کاش همه خانواده ها انقد مدیریت میکردن جامعه انقد بد نمیشد ولی قبول داری خیلی از پدر و مادرا برا راحتی خودشون کلا بچه هارو تو مجازی و دنیای واقعی رها کردن