2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکوری؟من از عید به بعد خوندمو نه فرمول بیست نداشتم

سلامم مبارکتون باشه موفق باشین 😍💐✨

با مسئله ها چطور کنار ا و مدین چون من رابطم با مسائل خوب نیس کلی انرژی ازم میگرن وجوابامم غلط میشه

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

مبارکههه عزیزم تا باشه از این اشک شوقا😍

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

مبارکه عزیزم میشه الان ک خدا دلتو شاد کرد دعا کنید خدا دل مارم با قبولی خاهرم تو اعتراضی دانشگاه فرهنگیان شاد کنه اسمش مژگانه حقش خوردن با پارتی بازیاشون 

دعا کنید خدا تو اعتراضی فرهنگیان ک چن روز دیگ جواب میاد قبولش کنه لطفا معجزه بشه دلمون شاد بشه میشه ی صلوات بگید خدا معجزه کنه