2777
2789
عنوان

یاد خواهرشوهرم افتادم حرصم گرفت

95 بازدید | 5 پست

وقتی تازه ازدواج کرده بودیم و درآمدی غیر از حقوق شوهرم نداشتیم خونه و ماشین هم نداشتیم . زنگ میزد به شوهرم میگفت مثلا برای این ترم این مقدار پول برام بفرست . حالا ما خودمون هم دانشجو بودیم . خانواده شوهرم هیچ حمایتی ازش نمی کردن.

پدر شوهرم زنده و تنبل بود. حال نداشت خرج خانواده خودش رو بده.

بعد شوهرم میگفت آره خواهرم خیلی دختر با فکریه برای اینکه به بابام فشار نیاد از من پول میگیره.

به خدا دلم میخواست خودم رو جر می دادم. بس که این دختر پر رو بود.

پدرشوهرم هم خدای تنبلی . 

یهو بعد سالها یادم افتاد. حرصم گرفت.

😂😂احتمالا اینا حرفای خود خواهرشوهرت بوده می‌گفته نمیخوام به بابا فشار بیاد😒

آره میخواست برادرش رو جر بده خاک بر سر. بعد هم که شوهر کرده بوده میگفت چشم شوهرم کور دندش نرم خرجم رو بده. به منم میگفت نرو سرکار چشم مرد کور خرجت رو بده. کلا خله. یه شوهری هم گیرش اومد انتقام همه زن برادرا رو ازش گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️الان شوهرش چطوریه

وای خیلی بدجنسه. یعنی خواهرشوهرم دلش می‌خواست شوهرش هم عین برادراش باشه خودش هم همون جور که ما رو می‌چزوند و برادراش رو تیغ می زد و به ما هم تیکه پرت می‌کرد بتونه سوارش بشه و هی پول بگیره . شوهرش هرچند قیافه و تحصیلات داره ولی یه آدم بیشعوریه که نگو. یعنی ده دقیقه حرف میزنه عین خواهرشوهرم حرفه‌ای تلخ میزنه و حال آدم رو میگیره.پول هم خرج نمیکنه. 

یعنی فکر کنم اول کارهای خواهرشوهرم بد بود. مثلا مادرشوهر براش لباس مجلسی مشکی آورده بود برداشته بود پس داده بود گفته بود من مشکی نمی پوشم من عروسم نمیخوام عزادار بشم.

یا خواهرشوهرش رو آنقدر بهش تیکه پروند با خودش بد کرد. در حالی که اولش خیلی مهربون بود حتی برای من کلی سوغاتی داد. کلی با من جور شد.