بچه ها مادر شوهرم روستا زندگی میکنه نزدیک دو میلیارد هم گله گوسفند داره همه کارهاش گردن شوهر منع همه چی ۴ تا برادر هستن اون سه تای دیگ تاحالا یه آب دست این دوتا مرد و زن ندادن شوهر من از دکتر شون بگیر تا کارای داخل شهر و خارج شهر شونو انجام میده بعد نوبت گوشت دادن که میرسه برا اون برادر شوهرم که اصن نمی دونه پدر مادر چیه قوچ سر میبره میفرسته ولی ۴ ساله ازدواج کردیم یکبار بهمون گوشت نداده تاحالا همیشه مادر من میده حالا به شوهرم میگم برو گوشت بگیر میگه خیلی گرونه و فلان نمیتونم از مامانمم توقع کنم بهمون گوشت بده 😒 نمیتونمم کاراشوهو نکنم بقیه خودشون رو زدن به اون راه مجبورم
جدی چیکار کنم ؟
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
همیشه عروسای نی نی سایت اونی هستن که شوهرشون تمام زحماتو میکشه بقیه انگار نه انگار😅
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
همیشه عروسای نی نی سایت اونی هستن که شوهرشون تمام زحماتو میکشه بقیه انگار نه انگار😅
به خدا من دروغ نمیگم خودم همیشه پدر شوهرم رو میبرم دکتر ماشین ما همیشه دست اوناست کارای بانکی و ... شونو ما انجام میدیم حتی مادر شوهرم توقع داره ما ببریمشون سفر و اینکارو یکبار کردیم دیگ به شوهرم گفتم حق نداری اینکارو بکنی بخدا دروغ نمیگم
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری