2777
2789

بچه ها مادر شوهرم روستا زندگی می‌کنه  نزدیک دو میلیارد هم گله گوسفند داره همه کارهاش گردن شوهر منع همه چی ۴ تا برادر هستن اون سه تای دیگ تاحالا یه آب دست این دوتا مرد و زن ندادن شوهر من از دکتر شون بگیر تا کارای داخل شهر و خارج شهر شونو انجام میده بعد نوبت گوشت دادن که میرسه برا اون برادر شوهرم که اصن نمی دونه پدر مادر چیه قوچ سر می‌بره می‌فرسته ولی ۴ ساله ازدواج کردیم یکبار بهمون گوشت نداده تاحالا همیشه مادر من میده  حالا به شوهرم میگم برو گوشت بگیر میگه خیلی گرونه و فلان نمیتونم از مامانمم توقع کنم بهمون گوشت بده 😒 نمیتونمم کاراشوهو نکنم بقیه خودشون رو زدن به اون راه مجبورم 

جدی چیکار کنم ؟  

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

جمله آخرت یعنی چی الان؟؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه عروسای نی نی سایت اونی هستن که شوهرشون تمام زحماتو میکشه بقیه انگار نه انگار😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

باید بده ولی اگه نمیده بیخیال باشراس میگه مجبوره دیگه کاراشونو انجام بده حتی ازشون دلخورم باشه

بنظرم باید با برادراش صبحت کنه که بار پدر مادرشون تقسیم بشه رو دوش همه 

همیشه عروسای نی نی سایت اونی هستن که شوهرشون تمام زحماتو میکشه بقیه انگار نه انگار😅

به خدا من دروغ نمیگم خودم همیشه پدر شوهرم رو میبرم دکتر ماشین ما همیشه دست اوناست کارای بانکی و ... شونو ما انجام میدیم حتی مادر شوهرم توقع داره ما ببریمشون سفر و اینکارو یکبار کردیم دیگ به شوهرم گفتم حق نداری اینکارو بکنی بخدا دروغ نمیگم 

تجربه ی من ، تا شوهرت خودش نخاد هیچی تغییر نمیکنه ولش کن این وسط فقط تو آدم بده میشی واقعا برا برادر ...

بخدا اونم بزور البته گرفت دو روز تو ماشین دم خونش می‌خوابید تا براش قربونی کرد می‌گفت مریضم گوشت لازم دارم 😂

عزیزم من متوجه نشدم، این وسط چرا از مادرت گوشت میگیری؟؟

چون گله گوسفند داره و برا بقیه پسرانش قربونی می‌کنه جز ما که همه کاراش رو میکنیم