2777
2789
عنوان

چیزای قشنگی که تو کتاب ها خوندم🌻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 98 پست
انسان ممکن است با یک نفر بیست سال زندگی کند و آن شخص برایش یک غریبه باشد، می‌تواند با یک نفر بیست دق ...

چه قشنگ بود 

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشتی که در ذهن ریشه می‌کند خیلی بدتر از چیزی است که به چشم دیده می‌شود.📕درون آب ؛ پائولا هاوکینز

من اینو تجربه کردم درسته واقعا 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

‌یکی از نتایج ملاقات شمس با مولانا آن بود که فهمید تنها اصل ثابت جهان، بی‌ثباتی است، فقط بی‌ثباتی است که ثبات دارد و ما مدام در حال نقض این مهم‌ترین قانون جهان هستیم؛ مدام می‌خواهیم قرار و ثبات را حفظ کنیم در حالی‌که اصل جهان بر بی‌ثباتی و تغییر است!

📕 داشتن یا بودن ؛ اریک فروم

زمین مملو از آدم‌هایی است که ارزش هم‌صحبتی ندارند؛ به نظرت واقعاً عاقلانه است ،که ما نظرات چنین آدم‌هایی را جدی بگیریم؟ چرا اجازه دهیم که قضاوت‌هایشان 

تعیین کند که ما چگونه آدمی باشیم؟

📕اضطراب موقعیت ؛ آلن دوباتن

هر روز صبح در جنگل آهوئی از خواب بیدار میشود، که میداند باید از شیر تند تر بدود، تا طعمه او نگردد ؛ و شیری که میداند باید از آهوئی تندتر بدود تا گرسنه نماند ؛ مهم نیست که شیر باشی یا آهو، باطلوع هرآفتاب با تمام توان آماده دویدن باش...

✍ نلسون ؛ ماندلا