عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
لپه رو حتما خیس کن از قبلخورشتت لعاب دار بشه پیاز رنده کنرب خوب تفت بدهنیم ساعت قبل خاموش کردن زعفرا ...
چند ساعت خیس کنم؟
لپه رو با گوشت نمیتونم بپزم چون گوشت ما خیلی دیر پزه فقط با زودپز میپزه اونم یک ساعت
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
لپه رو حتما خیس کن از قبلخورشتت لعاب دار بشه پیاز رنده کنرب خوب تفت بدهنیم ساعت قبل خاموش کردن زعفرا ...
چه زعفرونی؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اول اینکه برای ۴ نفر یه لیوان سر خالی لپه بریز تو قابلمه کوچیک نیم پز که شد آبکش کن،یه پیاز متوسطرو رنده کن و با گوشتت تفت بده ادویه نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،یه قاشق مربا خوری عصاره لیموعمانی و یه قاشق مربا خوری عصاره گوجه بریز با یه چوب دارچین بزار بپزه بعد که گوشتت نیم پز شد تو یه ماهیتابه روغن بریز لپه هاتو اضافه کن یه تفت ریز بده بعد هم ربتو بریز تفت بده بزار رب رنگ باز کنه بعد زیرشو خاموش کن زعفران دم کرده اضافه کن بعد هم بریز داخل خورشتت هم بزن بزار جابیفته،بیست دقیقه آخرم بهش لیمو عمانی اضافه کن البته لیموتو از قبل بزار تو آبجوش تلخی نده،نوش جان
فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
لپه نیم پز کن و تو روغن تفت بده و رب بهش بزن و پوره گوجه و زعفرون فراوون و چوب دارچین و هل
به خورشت اضافه کن بذار جا بیوفته برای خودش من ۷ ساعت هم شده بذارم جا بیوفته با شعله خیلی کم
اخرشم نمک و زعفرون
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اول اینکه برای ۴ نفر یه لیوان سر خالی لپه بریز تو قابلمه کوچیک نیم پز که شد آبکش کن،یه پیاز متوسطرو ...
ممنوون
لیمو رو توی اب جوش بجوشونم؟ یا فقط بذارم بمونه؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
پیاز نگینی سرخ کن و زردچوبه و فلفل هم بزن گوشت اضافه کن و هم بزن رنگش که تغییر کرد اب جوش بریز و بذا ...
چه مارک زعفرونی؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
چند ساعت خیس کنم؟لپه رو با گوشت نمیتونم بپزم چون گوشت ما خیلی دیر پزه فقط با زودپز میپزه اونم یک ساع ...
کلا از نظر من زودپز مزه خورشت رو بد میکنه
لپه رو خیلی کم نیم پز کن
که با گوشت اروم اماده بشه
اگر هم گوشت خیلی دیر پز هست لپه رو دیرتر اماده کن
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من یه پیاز بزرگ رنده میکنم بعد گوشت و روغن و زردچوبه و فلفل و یه تیکه چوب دارچین بهش اضافه میکنم در قابلمه رو میزارم شعله رو کم میکنم تا یه ربع تا گوشت آب بندازه و با آب پیاز آروم آروم بخار بشه بعد در قابلمه رو باز میکنم شعله رو یذره بیشتر میکنم و هم میزنم تا ۵یا۶دقه تا گوشت و پیاز تفت بخوره و چوب دارچینو درمیارم میندازم بره بعد رب اضافه میکنم و تفت میدم چند دقه بعد یه قاشق آب میریزم دوباره چنددقه تفت میدم و آب با یه سیب زمینی کوچیک میندازم که له بشه توش و آبش غلیظ،اگه گوشت جوون باشه لپه رو جدا میزارم یه قل بزنه بعد با یکم روغن تفت میدم میریزم توش باهم بپزن،اگه گوشت پیر باشه جدا میپزم اواخر پخت میریزم،زعفرون هم دم میکنم با نمک آخر میریزم و یه ربع آخر شعله رو کم میکنم تاروغنش بیاد روخورشت و با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنم
من یه پیاز بزرگ رنده میکنم بعد گوشت و روغن و زردچوبه و فلفل و یه تیکه چوب دارچین بهش اضافه میکنم در ...
مرسییی
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸