2777
2789
عنوان

کسایی که سقط داشتن

238 بازدید | 24 پست

میشه از تجربه هاتون بگین 

بعد سقط، جند روز باید استراحت کنم زیاد نباید سرپا باشم؟؟؟ باید حالت دراز کش باشم یا میتونم کارامو انجام بدم ظرف اینا بشورم؟ از فردا هم باید برم سرکار مشکلی نیس که؟ 

یکی ام اینکه گاها شکمم میکیره درد حس میکنم طبیغیه خونریزی ام در حد پریود دارم و گاها بازم لخته میاد

سونو گرافی گف یکی دو سانت بقایا داری که میفته

ولی گاها دزدم زیاد میشه بعد آروم میشه

من ک فقط ی روز استراحت کردم..بعدم سرپا شدم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که والله از همون بیمارستان اومدم کارای خونم کردم.

البته دیگه تعداد دفعات اینقدر زیاد بود، عادی شده بود برام.

در مورد تیکه اگر تا یه ماه نیوفتاد حتما برو دکتر.

من یکی از سقطام تا ۳ ماه خونریزی بد داشتم بخاطر تیکه ای که مونده بود، باز رفتم کورتاژ کردن

درد نداشتی؟ خونریزی بعدش؟

من کورتاژ شدم با بیهوشی...ن درد نداشتم..خونریزی هم خیلی کم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من ۲۰‌روز قبل نه هیچ استراحتی نکردم خودمو کارامو انجام دادم ولی دو سه بار کاچی خیلی مقوی پختم

منم دیروز مامانم کاچی درست کرد برام الانم املت خرما خوردم 

از اینکه درد دارم گاها نگرانم

من که والله از همون بیمارستان اومدم کارای خونم کردم.البته دیگه تعداد دفعات اینقدر زیاد بود، عادی شده ...

وای واقعا اخه تو بیمارستان گفتن نیاز نیس کورتاژ بشی میفته خودش گاها هم یه چیزایی ازم میفته فک کنم هموناس ولی دردم میگیره ول میکنه میترسم

در حد وحشتناک سقط،من خودخواسته بود کلی لخته دفع کردم

منم حالا حین سقط و نمیگم که خودم مردمو زنده شدم از درد منظورم بعد سقطه اینکه درد داشتی بعد سقط یا نه چون من الان دردام میگیره ول میکنه یکم بیشتر از پریوده دردم