2777
2789
عنوان

آیا حاضرید با پسری که حداقال بیست میلیون درآمد داره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 130 پست
هر کدوم دوتا النگو اره زیاد خریدهولی ببین من اصلا ب طلا خریدن و حقوقش کار ندارمطرف باید شعور رابطه د ...

من بیماری نوروفیبروماتوز دارم 

پوستیع 

همینجوری دوسم داره 

گفتم نمیخام بچه دار شم 

گفته بود تو هیچی نگو اگه ازم پرسیدن میگم من نمیتونم بچه دار شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه بابام پولداره نه بابای اون

به پولداری ربطی نداره ی سری پدرا حامی هستن هرچقدر بتونن کمک میکنن داریم تو اشنا

ی سریا پولدارن هزار تومنم نمیدن

اینو حتما ببندین تو خواستگاری که کمک خرج هست یا نه پدره. نباشه واقعا زندگی سخت میشه‌ خونه ک خودش عروسی که خودش...

اصلا این‌چیزایی که گفتی معیار سنجش خوشبختی یا بدبختی نیست ما این آدم رو نمیشناسیم شما شناختت رو کامل ...

شناخت کامل دارم ازش 

خیلی جاها به خاطر من با خواهرش دعوا کرده جلو خودم 

به پولداری ربطی نداره ی سری پدرا حامی هستن هرچقدر بتونن کمک میکنن داریم تو اشنای سریا پولدارن هزار ت ...

دقیقا پارتنر منم همینه باباش اصلا کمک نمیکنه بعد از اون طرف بابای حتی میخواد با جهیزیه خونم بده بهم میترسم قبول نکنن ازدواج کنیم

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

تو نی نی سایت هر شب تاپیک بی شوهری زجه میزنن

...و بخاطر همین توقعات زیادی دخترا، پسرامون قید ازدواج و زدن

دخترا همه چی رو باهم میخوان و نمیخوان قبول کنن زندگی مشترک یعنی همه چی رو باهم بسازن....

پسر رو کارت بانکی و غلام حلقه بگوش میخوان و خواهر و مادر هم نداشته باشه...

میدونم بخاطر پستم خیلی ریپلای منفی میشم اما واقعیت همینه

بخاطر همینه که انقدر طلاق زیاده و ازدواج کم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
...و بخاطر همین توقعات زیادی دخترا، پسرامون قید ازدواج و زدندخترا همه چی رو باهم میخوان و نمیخوان قب ...

این فقط بخشی از موضوعه

میدونی بخش دیگه از طلاق چیه؟

زنایی که توقعاتشون رو پایین اوردن و ضربه خوردن

زنایی که گفتن اشکالی نداره باهم میسازیم و خیانت دیدن

زنایی که بعد اینکه سعی کردن بسازن بدهکارم شدن

مردایی ک دیدن زنشون کوتاه اومد و ساخت و تهش نگاهشون به جیب پدر زن و زن رفت

چرا نمیگیم زنا چرا پر توقع شدن؟ چی شد که ب اینجا رسید؟ صورت مسئله رو راحت پاک میکنیم...

طلاق یه مسئله پیچیدست و ریشه ای نمیشه ب یه موضوع فقط ربطش داد

خیلی ممنون از راهنماییتونبله درسته خیلی پسره خوبیه دوسم داره واقعا نه من چون آدم پاکی هست میخام باها ...

انشالا به مبارکی و میمنت

پس اینجا نظر زیاد برای زندگی مشترک تون نگیرید

ادما نمیدونن که گاهی یه جمله که از سر بیخیالی میگن چه جوری سرنوشت یه نفر بهم میریزه

حالا ممکنه سنشون کم باشه

یا حس میکنن همه چی بازیه

یا اون لحظه خودشون ناراحتن

یا هزار دلیل دیگه

حتی گاهی حسادت البته بلانسبت تموم خانوم ها اقایون سایت

ولی جای مشورت زندگی مشترک اینجا نیست

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

دوستان خیلی راحت نظر میدن و میگن ن.. اولن شما باید ببینی جنم کار کردن داره این آقا یا ن اگ پسر کاری هستش اخلاقش خوبه... پشتته اخلاقش اونقد خوبه ک بخاطرش بعضی از سختیارو میشه ازش چشم پوشی کرد... چون تو این دوره کسی پیدا نمیشه ک همچیز خوبو یکجا داشته باشه و آدم سالم خیلی کم پیدا میشه.. خودت اخلاق خودتو خوب میشناسی اگ میدونی اون طلاهایی ک برات نمیخره بعدها حسرت نمیشه برات یا میشنوی فلانی براش طلا خریذن تو غصه نمیخوری چرا برای من نخریده بود پس باهاش ادامه بده... من 3سال پیش زمانی ک همسرم اومد خاستگاریم هیچی حتی ماشینم نداشت اما وقتی دیدم جنم کار کردن داره پشتمه اخلاقش خوبه چشممو رو مالو اموال بستم بااینک پدرم آدم سرمایه داریه... انقد پشتش موندم انقد روزای سختو گذروندیمو بهش غر نزدم دلداریش دادم روبه جلو هولش دادم خودمم سرکار رفتم.. الان بعد 3سال بدون کمک کسی حتی تونستیم مغازم بخریم همسرمم همیشه قدردانمه و ازم تشکر میکنه.. همچیز برمیگرده ب اخلاق اون آقا و شما ک چقدر میتونی سالهای اول زندگی سختییو تحمل کنی... اول زندگی سخته پشت هم باشین پیشرفت کنین سالهای بعدش کنار هم از پیشرفتهایی ک داشتین لذت ببرین