پسره براشون به خاطر رابطه جنسی میخره ولی بچه ها آیفون مثلاً میگیم ۳۰۰ ملیون تومنه کسی که برای این کار بخواد بهترین پولی ها نهایتش ۲۰ تومن باشن میگم حق ترین و بهترین و خوش هیکل ترینشون ۱۲ تومن ۱۰ تومن طرف اسکوله به خاطر هفته ای دو بار یا یک بار رابطه بیاد ۳۰۰ تومن پول بده تازه اینا به کنار پول رستوران و غذا و گل هایی که بخره برا دختره به کنار این زنا شاید رابطه داشته باشند اما ارزش خودشون رو میدونن زیاد زنگ نمیزنن پیگیر نیستن و مردان برا جلب توجهشون هر کاری رو انجام میدن یادمه یه بار خوندم نوشته بود جورجی نامزد رونالدو که بعد یه مسابقه رونالدو گل بزرگی زده و تیم برنده شده میخواسته تبریک بگه و زنگ بزنه اما نمیدونم چرا زنگ نزده بعد خود رونالدو بهش زنگ زده بیا جشن بگیریم کلا فک کنم به مرد هر چی توجه کمتری نشون بدی و فوکوس رو خودت داشته باشی سعی در جلب توجه دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!