2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیک وقتی میتونه از پا درت بیاره ک بهش‌ بها بدی..

وقتی پنیک میشی باید به خودت بگی این حس لحظه ایه قرار نیست قلبم وایسته یا بمیرم همه این واکنش ها قراره‌ به زودی تموم بشه چندتا نفس عمیق بکش و یکم اب بخور...

خيلى حس مزخرفيه . ولى خدا به اين قرصها خير بده . من قرصامو ميبوسم

دکتر چی رفتی بهت قرص داد منم تقریبا دو ساله بعضی لوقات جاهای شلوغ میرم حالت سرگیچه و عدم تعادل دارم نمیدونم چکار کنم

دکتر چی رفتی بهت قرص داد منم تقریبا دو ساله بعضی لوقات جاهای شلوغ میرم حالت سرگیچه و عدم تعادل دارم ...

آره من دكتر رفتم فلوكسيتين داده و آلپرازولام . آلپرازولام موقع حملات شديد آب رو آتيشه 

الپرا چند دقیقه ای واست اثر میکنه ؟

بعضى وقتا ده دقيقه ، بعضى وقتا خيلى ديگه طول بكشه و حمله شديد باشه بيست يا بيست و پنج دقيقه . چه دقيق هم ميدونم همه رو 😂 مثلا الان در حد انفجار پنيك شدم 

ولى وقتى شديد باشه خيلى بده . من فقط با ارامبخش اروم ميشم

منم پنیک میشم اما انقدر ک درموردش خوندم الان دیگه میتونم کنترلش کنم

وقتی یه اتفاقی میوفته ک میترسیم هورمون ترس تو بدن ترشح میکنه ضربان قلب بالا میره و بدن شروع به لرزیدن میکنه هشدار میده ک خطر هست و باید واکنش نشون بدی

ادمای طبیعی فقط زمان ترس و استرس این حالت بهشون دست میده اما کسایی ک پنیک میشن دیگه بدن نمیتونه تشخیص بده و ممکن در خواب یهو این هورمون ترس ترشح بشه ممکن وسط خیابون باشی خلاصه هرجایی ممکن این اتفاق برات بیوفته ا‌ون لحظه باید به خودت اطمینان بدی ک قرارنیس چیزیم بشه تو ذهنت به بدنت باید فرمان بدی ک خطری نیست باید اروم باشم...