2777
2789
عنوان

شرایط خواستگار دوستم

200 بازدید | 18 پست

دوستم یک خواستگار داره خیلی عجیبه شرایطش 

پسر از لحاظ قیافه خیلی خوش‌تیپ ، جذاب و خوشگله ..

قدش حدوداً ۱۸۳ ۱۸۴ هستش و هیکلی.

خانواده پسر از لحاظ آبرو و سالم بعد تحقیقات بشدت مورد تایید بودن و همه ازشون تعریف کردن

بعد 

پسر ۲ ماشین داره یکی از این تارا اتوماتیک ها که میگن v4 فکر کنم با یک سمند.. همچنین یک موتور دوستم میگفت بنلی داره ۴۰۰ میلیون پولشه‌.

پسر ۵۰ گرم طلا داره برای هدیه به همسرش.

اندازه یک میلیارد سکه داره برای پس انداز و هزینه های ازدواج و...

همه وسایل اصلی خانه را پسر داره (یخچال، تلویزیون ، لباس شویی ، ظرفشویی ، آبمیوه گیر ، خرد کن، سرخ کن، اجاق گاز ،...)

یک قطعه زمین داره

(این چیزها که گفتم با پول ارثیه که به پدرش رسیده خریده) 

حالا اینا مزیت هاش بودن

پسر بیکاره (البته کار می‌کنه آدم تنبل و بی عرضه نیست بنده خدا ولی کار دائم نیستن و گاها درآمد پایین شرایط کشور اینجوریه)

فوق دیپلم داره

در حالت عادی دوستم میگه ؛ خوش اخلاق ، مهربون، پایه و باحال هستش پایه هر چیزیه

اما زود عصبی میشه و از کوره درمیره

بعد اصلا از دعوا کردن نمی‌ترسه و کنار نمی‌کشه دوستم میگه ؛ وقتی شر بیاد خودشو کنار نمیندازه می‌ره وسط شر 

ولی پسر و خانواده اش از لحاظ تفکرات آدم بسته نیست و ذهنش بازه یعنی با وقت گذراندن دختر با دوستاش، پوشش، مسافرت دختراشون مجردی حتی متاهل ها با دوستاش،...مشکل ندارن

شرایط دوستم ؛

پرستاره

خوشگله

بلند قد و خوش استایل 

بشدت دنبال استقلال های فردی و اجتماعی 

بشدت مهربونه اما بازم مثل خواستگارش زود عصبی میشه 

وقتی عصبی میشه وحشی به تمام معنا میشه از لحاظ زبانی فقط و از دعوا فیزیکی و درگیری برعکس خواستگارش خیلی خیلی میترسه 

ماشینم یک پژو پارس صفر داره

خانواده بازم محترم و بشدت با آبرویی داره

هر چند نظر ما تأثیر نداره

ما هم دخالت نمی‌کنیم

فقط از لحاظ تحلیلی و تجربیات مشابه دیدید 

به نظرتان این دونفر رابطه اشون چجوری باشه تمام کن.. ازدواج کنن..

فقط بحث تحلیل خودمانه وگرنه زندگی اونا به ما مربوط نیست هیچکس نمی‌دونه راجب کی حرف میزنیم

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ب کارش فردا گیر داد 

چون مورد دیدم تو فامیل پولدار و عصبی بود زنشم کادر درمان خانونه دیونه کرد بخاطر کار و شیفت و این چرا بات شوخی کرد و این چرا فلان کلامو گفت گوشیشو چک میکرد دوتاشونم پرستار بودن 

اینا اگ خشمشون خیلی زیاده جفتشون،شر میشه. 

اگ غیرقابل کنترله برن روانشناس یا حتی شاید با مصرف دارو 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

اول اینکه این پسر از چه راهی این پولارو به دست اورده!؟ و اینکه دنبال شره نمیدونم خیلی اخلاق بدیه که البته ممکنه بعد ازدواج بهتر بشه یا حتی بدتر،در کل واقعا نمیشه نظر قطعی داد اگه با هم خوبن من مشکل حادی نمیبینم و تا زندگی نکنن معلوم نمیشه راستش.

اول اینکه این پسر از چه راهی این پولارو به دست اورده!؟ و اینکه دنبال شره نمیدونم خیلی اخلاق بدیه که ...

گفتش دیگه،از ارثیه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

نه دختره بدرد ازدواج میخوره نه پسره

دختره که معلومه ازون پرروهاست که شوهر و قورت میده

پسره هم نه ، چون ویژگی مثبتش فقط یه مقدار پولیه که داره اونم تازه سر جمع پول یه خونه نیست

پس دیگه چرا بحث کنیم؟؟؟

ولی به نظرم دوستتون خیلی فضول و مادی گرا     است

چقدر ریز دارایی داماد را درآورده

من بعد از عروسی کم کم می فهمیدم شوهرم و خانواده اش چه سرمایه هایی دارند

اصلا تجسس نمی کردم

شخصیت خودش برام مهم بود.

شرایط پسره ادمو وسوسه میکنه ولی این ک شغل نداره بده

به نظرم چون دختر شغل دائم داره

پسر هم آدم تنبل و بی عرضه نیست بشینه خونه کار نکنه 

مشکل نباید داشته باشه

چون حقوق دختر همیشه هست 

پسر هم شاید در سال چند ماه فقط بیکار بمونه که اونم با حقوق دختر جبران میشه 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

جواب معلومه دیگه نهههههههه نههههععع با آدم بیکار من نمیتونم سر کنم پسر باید با عرضه باشه

البته به نظر من خودم چون دختر شغل دائم داره

پسر هم آدم تنبل و بی عرضه نیست بشینه خونه کار نکنه

کار باشه می‌کنه هرکاری 

مشکل نباید داشته باشه

چون حقوق دختر همیشه هست 

پسر هم شاید در سال چند ماه فقط بیکار بمونه 

که اونم با حقوق دختر جبران میشه