2777
2789
عنوان

بیاین از پسرای سمی که باهاشون وقتتون رو تلف کردین بگید🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 66 پست
همه میگن باید متقابل باشه والا خودمم موندم هر چند من به اندازه ی کافی از راه های دیگه خرج کردم براشو ...

نبابا "همه" نمیگن، فقط مردا دارن میگن، جنسیتشونو چک کن🤣

بابا طرف تو رو مهمون کرده بیرون نباید یه چیزی بهت بده؟ 

بابا اینا خیلی خسیسن که ازش طرفداری میکنن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت مقصری . اینا رو تو خیابون پیدا میکردی؟ ۱۶ بار رفتی با طرف بیرون همینجوری؟ بعد منتظری هی برات ...

از خیابون نبود همکارم بودن و اکثرا پرستار 

۱۶ بارشو خودش گفت بیا بریم من حتی یه بارم ازش درخواست نکردم باهام بیرون بیاد

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خوش به حالت❤️

من به حرف خیلی حساسم درجا از مدل و طرز حرف زدن تا آخرشو متوجه میشم و امکان نداره باهاش بیرون برم ولی فکر کنم تو خیلی فرصت میدی به آدما

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

برام عجيب كل تعريفاش از خوردن بود

بحث فقط خوردن نیس کادو و تبریک مناسبتا و غیره و .....

و حتی من به این دقت میکردم که خونه رسوندنی کدومشون صبر میکنن برم بالا بعد برن و کدوم براش مهم نیس 

کدوم چشم چرون هستن و کدوما نه 

همه چی خوردن نیس

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

وا پس آشنایی قبل ازدواج چی میشه؟!چطور میخوای طرفتو بشناسی؟ ببینی خسیسه چشم چرونه یا هر چی حتما باید ...

بابا دختر خوب

بیرون برو

قدم بزن

کوه برو

پارک برو

این وسطا یبارم کافه ای چیزی

تو توی کل حرفات فقط بحث خرج کردن گفتی

تحصیلات جایگاه اجتماعی اخلاق خانواده و...

هیچی ازشون نگفتی

وا پس آشنایی قبل ازدواج چی میشه؟!چطور میخوای طرفتو بشناسی؟ ببینی خسیسه چشم چرونه یا هر چی حتما باید ...

👌🏼

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

با یکی ۹ ماه بودم همش میگفت ماشینم تعمیرگاهه من میرفتم دنبالش اون پشت فرمون میشست بعد یه بار ۶ میلیو ...

پول دیده هوا برش داشته مرتیکه ی هول 

آدم بهش فک میکنه اعصابش خراب میشه 

منم دوستم ۴ سال پیش ۲۰ تومن به یه پسر قرض داده هنوز نتونسته بگیره ازش 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بحث فقط خوردن نیس کادو و تبریک مناسبتا و غیره و .....و حتی من به این دقت میکردم که خونه رسوندنی کدوم ...

اره خوردن نيست ولي تو بطرز عجيبي همش از خوردن گفتي و دو نفر غير من ب اين نتيجه رسيدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نبابا "همه" نمیگن، فقط مردا دارن میگن، جنسیتشونو چک کن🤣بابا طرف تو رو مهمون کرده بیرون نباید یه چیز ...

آره منم مردارو میگم 

اگه خودم گفته بودم بریم حالا یه چیزی 

ولی وقتی خودت مهمون میکنی وقتی میدونی دلت نمیاد پول خرج کنی دور دورِ ماشینتو میخوام چیکار خودم ماشین دارم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

من به حرف خیلی حساسم درجا از مدل و طرز حرف زدن تا آخرشو متوجه میشم و امکان نداره باهاش بیرون برم ولی ...

آره من خیلی وابسته هستم و دل مهربونی دارم 

ولی اشتباهه نباید بزاری ازت سواستفاده کنن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

چه بدونم حتی یه بارم خودم نگفتم بریم طرف خودش گفته بیا بریم وگرنه من خودم میشینم واسه خودم غذا درست ...

تو که تو زندگی بقیه نیستی از چتای شبونه حرفای بقیه خبر نداری 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!