2777
2789
عنوان

بیاین از پسرای سمی که باهاشون وقتتون رو تلف کردین بگید🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست
خداروشکر که رفتن برن گم شن

ببین میومدن خواستگاری مثل رستوران غذاهای متنوع. بحث خوردن نیست. ببین رفتاراشون با بقیه رو هم دیده بودم طرف دو تا شغل داشت حتی برای مادرش خرج نمی‌کرد. مدام خونه بقیه خودش مهمون میکرد. یا یکی بود اومده خواستگاری من دوست دختر هم داشت. قشنگ زیر نظر داشتمشون کامل تحقیق کردم که منطقی جواب رد بدم. بعضیا واقعاً پلشتن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

ببخشیدا ولی خودت سم السموم بودی چه کاریه ۱۵ ۱۶ باربری بیرون وقتی یبار خطایی را می بینی باید تا تهش ب ...

چه بدونم 

حتی یه بارم خودم نگفتم بریم طرف خودش گفته بیا بریم 

وگرنه من خودم میشینم واسه خودم غذا درست میکنم نیازی به غذا و پول اونا ندارم منظورم خسیس بودنشونه 

خداروشکر همشون تموم شد ولی هدف همه شون یکی نیست اینهمه دخترای دیگه دوست میشن و ازدواج میکنن و خوشبخت میشن ولی واسه من تا حالا آدم درست نیومده

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها ، من فک کردم از اونایی هستی که همیشه دنبال اینه ببرنش بیرون و بهترین غذاهارو بهش بدن و اینا و خو ...

نه بابا حتی من نگفتم بریم بیرون 

هر بار خودشون گفتن بریم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خب خودت مقصری . اینا رو تو خیابون پیدا میکردی؟ ۱۶ بار رفتی با طرف بیرون همینجوری؟ بعد منتظری هی برات فقط غذا بخره؟ روابطتون هدفدار نبوده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تو رابطه درگیر غذا و کافه و رستورانی . چرا طرف باید برای کسی خرج کنه ؟ چرا ملاک خوب بودن طرف هزینه ک ...

برام عجيب كل تعريفاش از خوردن بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه بابا حتی من نگفتم بریم بیرون هر بار خودشون گفتن بریم

به حرف اینا گوش نده ، برو بیرون دور بزن 

حداقل کیف که میده 😁

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

🤣🤣🤣🤣🤣کامنتا خیلی باحاله، همه مردهای خسیس جمعن🤣

همه میگن باید متقابل باشه 

والا خودمم موندم 

هر چند من به اندازه ی کافی از راه های دیگه خرج کردم براشون 

حالا کادو باشه یا بلیط کنسرت اینا باشه یا غذا درست کردن از خونه باشه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

با یکی ۹ ماه بودم همش میگفت ماشینم تعمیرگاهه من میرفتم دنبالش اون پشت فرمون میشست بعد یه بار ۶ میلیون پنج سال پیش ازم قرض گرفت پدرم دراورد تا تونستم پس بگیرم دیگه قطع رابطه باهاش کردم از همه جا بلاک هنوز بعد پنج سال دست بردار نیست هر دفعه با یه خط دیگه تماس میگیره الو که میگه من قطعش میکنم

یکی بود هی کات میکرد هی میومد ینی 6ماهی یبار منم سیکشو زدم

منم اولی که گفتم یه اب معدنی دستم نداد اینطوری بود از بس هول و بدبخت بود خاک تو سرش

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ببین میومدن خواستگاری مثل رستوران غذاهای متنوع. بحث خوردن نیست. ببین رفتاراشون با بقیه رو هم دیده بو ...

آره دقیقا منم به این چیزا خیلی دقت میکنم 

البته الان که سنم بالا رفته قبلنا نه بچه بودم و ساده اگه عقل الانمو داشتم اینقدر ادامه دارشون نمیکردم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

برای چی با پسر مردم میرید بیرون برای شامو ناهارو....؟؟؟؟؟؟عزت نفس ؟؟؟؟؟؟،

وا پس آشنایی قبل ازدواج چی میشه؟!

چطور میخوای طرفتو بشناسی؟ ببینی خسیسه چشم چرونه یا هر چی 

حتما باید سنتی یکی بیاد بله رو بدی و خودتو بدبخت کنی؟

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛