2777
2789
عنوان

شما جای من بودید می‌رفتید بیرون

147 بازدید | 15 پست

منو دوستم همیشه هرجا باهم میرفتیم بیرون مگر در شرایطی نباشیم  ک اونم با اون یکی دوست مشترکمون میریم بیرون یا تنها  میرم بیرون

حتی شده با دوستاش رفته بیرون منم همراش بودم  بدون من نمیره حتی با دوستاش اول میاد با من هماهنگ میکنه بعد اگر من برم میره ولی هم اتاقیم الان به من میگه بیا با من بریم کافه بعد دوستم با هم اتاقیم راحت نیست و خوشش نمیاد ازش بعد خودم دو دلم با هم اتاقیم برم یا ن ناراحتم نمیخوامم بدون دوستم ک هرجا باهم بودیم برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اون یکی هم‌اتاقیت تنهاست.چقدر تو دوستایاتون‌بچگانه رفتار میکنید.چه لیرادی داره یه بار با اون‌بریزن و شوهرم انقد محدود نمیکن همو .مگه خیانت میکنی.کلا درک نمیکنم .دوستتم اشتباه میکنه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اگه میدونی رابطت باهاش سرد میشه نرو اول نظر اون دوستت بپرس

بسم الله.مگه صاحبشه.شماها د  اینده هم‌فکر میکنید مالک طرفتون هستید واگر بخواد با دوستش یکم وقت بگذرونه شاکی میشید.خیلی سطح فکرت باید سطحی باشه که اگر یه ساعتی دوستت رفت با کسی سرد بشی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اول از اون بپرس بگو میای بیرون.  اگر حوصله نداشت،  بگو فلانی هم گفته با هم بریم بیرون خواستم ببینم اگر تو نمیای من با فلانی بریم یه کم حال و هوام عوض شه.  حوصله ام سر رفته.  اگر هم اومد که خوب بهتر با هم میرید

بسم الله.مگه صاحبشه.شماها د اینده هم‌فکر میکنید مالک طرفتون هستید واگر بخواد با دوستش یکم وقت بگذرو ...

ن بابا اصن اینجوریا نیس میگم مثلا اون به من احرام نیزاشته تا من نمیرفتم نمیرفته و.. بعد الان من بخوام برم دل خودمم راضی نبس

ن بابا اصن اینجوریا نیس میگم مثلا اون به من احرام نیزاشته تا من نمیرفتم نمیرفته و.. بعد الان من بخوا ...

اون اختیار خودشو داره.شما که قرار نیست بهش کم محلی کنی.یا رفتارت عوض بشه بهش گفتی بیا خودش نمیاد.اون دوستتم اشتباه میکنه.

بسم الله.مگه صاحبشه.شماها د اینده هم‌فکر میکنید مالک طرفتون هستید واگر بخواد با دوستش یکم وقت بگذرو ...

تجربم گفتم چندبار خواستم با افراد جدید تو مدرسه دوست بشم دوست قبلیم اینجوری میشد 😐

...

تجربم گفتم چندبار خواستم با افراد جدید تو مدرسه دوست بشم دوست قبلیم اینجوری میشد 😐

مدرسه فرق داره .ولی اینکه یه بار یکی از دوستات بخواد چیز عجیبی نیست.منظورم اینه خیانت به دوستش نیست.یه دوستی ساده هست